KLAR PARAT // VI VARMER OP..

AMBASSADOR IN THE MAKING..

MIN LILLE HEMMELIGHED Jeg har slet ikke fået fortalt jer, hvad jeg har lavet i dag? Jeg har brugt det meste af dagen på Bellevue Strand, hvor jeg har skudt billeder til et nyt samarbejde jeg har lavet – jeg skal nok løfte sløret for, hvad det er, når jeg får lov. Men jeg kan sige, det er en dag jeg aldrig glemmer. Jeg har både været i havet, under en bruser, og set enormt mange tissemænd.. Nogle jeg er tilfreds med jeg har set, og nogle jeg virkelig godt kunne ha´undværet at se, feks. da jeg skulle skyde nogle billeder ude på molen, hvor der så sidder en mand i 70´erne med en penisring om klokkeværket. Der måtte jeg altså lige samle fokus, og prøve at være professionel, for Riksen på 35 havde allermest lyst til skraldgrine og tisse i bukserne på samme tid ; )

Jeg er så enormt glad for de billeder vi har fået taget, det bliver SÅ godt. Jeg er bare så stolt af resultatet, og kan slet ikke vente til jeg må afsløre hvad det går ud på. En ny og forberedte mommy on the loose. Som om, når man er 35 år gammel, man bare hviler bedre i sig selv. I kinda like it.

STAY TUNED ♥♥♥

Farve og klip: THE CHAIR by Mie
Vipper: THE POWDER ROOM
Make-up: ANNE STAUNSAGER
Fotograf: IMAGES BY LANGFELDE 
Chefen for det hele: JULIE SECHER

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KLAR PARAT // VI VARMER OP..