HVAD LIVET DREJER SIG OM..

FAR´S DAGS FAR..

HER I HUSET fejrer vi Far´s Dag, og igår var ingen ændring. M skulle på ‘work work work work’ men vi stod klar parat da han kom hjem fra arbejde, med balloner, enormt meget skrift på spejlet (som jeg tydeligvis skal rense af i dag. Pis) drømmekage, og da jeg har en kæreste som er forelsket i 80´erne, ja, så stod menuen jo selvfølgelig på fondue. Med mørbrad, cocktailpølser, champignoner, rødløg, cremefraiche med hvidløg etc.

Næsten lige så godt, som da jeg overraskede ham med en Surprise fest, da han fyldte 40, hvor jeg havde lejet Skt. Petri´s restaurant og de havde indkøbt 4 fondue gryder, bare til ham.. Hahah. Det hotel stank af pomfritter hele aftenen. Men skide sødt af dem, da det betød så meget for ham♥

Han fik også en lille gave fra Bella & Jeg i form af en gang massage på Grand Hyatt og en løbe t-shirt. Det er kun far´s dag én gang om året, så skal han også fejres. For hvis nogen fortjener det, så er det ham.

Fik i fejret Jeres far igår, og hvordan gør i normalt i jeres familie?

XX
R

1 kommentar

  • Eleni

    Ø næ ik rigtigt men nu falder mors dag jo heldigvis først så kan man jo altid gå efter hvor baren var den dag 0. Jep kæmpe 0 så det var nemt :)😝😝😝

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD LIVET DREJER SIG OM..