TURIST I EGEN BY..

HVAD LIVET DREJER SIG OM..

(Det vigtigste i livet er at være glad, og omringe sig med folk der varmer ens ♥ Mit Skanderborg Crew B & ‘Kender du Gitte’ fra Frederiksberg ; )

FORSKELLIGHED vil vi møde alle steder hvor vi vender os, specielt i denne verden vi lever i.. Desværre..! Jeg kan mærke, jeg færre og færre gange logger ind på Facebook, og jeg går som oftes når M ser CNN, for jeg får så  ondt i maven. Jeg har en enormt sart sjæl, og har svært ved ondskab og når folk taler grimt til hinanden. Derfor jeg ikke kan se reality programmer og være udsat for alt for meget input om død og ødelæggelse.

Jeg er opdraget til at kramme, og det er ikke alle der vil kramme med en, og det kan man desværre ikke ændre på. Folk er de udgaver af folk, som de bedste kan være. Det er ikke altid lige med den måde man selv vil være på, men så kan man kun undres, og håbe på, man på én eller anden måde kan præge dem, og vise dem, at kærlighed koster ingen ting, men gør så meget godt.

Jeg forstår ikke alt det der sker i verden disse dage, og mit hjerte går i tusinde stykker over tanken om, alle de mennesker OG børn, der har måtte lade livet for andres holdninger. Det er ligesom hvis man tager olie og vand og prøver at blande det samme, det går ikke – og nogle gange skal man bare heller ikke prøve at gøre det. Hvis kulturer ikke matcher og mennesker ikke har de samme værdier, så er der intet at gøre. Så skal man holde sig til en olie/eddike dressing eller en go´gammeldaws creme fraiche og Holiday Dip Mix. Det er komponenter der matcher – komponenter der komplimenterer hinanden, komponenter der er gode for hinanden.

Vi kan ikke tvinge ting ned over hovedet på hinanden, og det skal vi heller ikke. Europa har én måde at leve på, USA har én måde at leve på – og Asien har deres egen etc. etc. Vi har forskellige holdninger, forskellige måder at tro på. En er ikke forkert, og den anden er ikke mere rigtig end andre.

Men jeg undres, når jeg ser den måde vi lever sammen på her i Singapore, hvor der er plads til så mange forskelligeheder, og man kan rumme alles måder at leve på. Det er som om landet faktisk er stolt af, at alle ikke er ens, det er noget jeg finder ret smukt, og som jeg gerne ville tage med til Danmark når jeg engang returnerer. Det ville jeg gerne putte på en flaske, hvis jeg kunne.

Som min farfar siger, det koster 17 muskler at se sur ud og 11 at se glad ud. Hvad vælger man så? Livet går ud på at omringe sig med folk der gør en glad. Med andre der løfter en op, og som ikke bryder én ned. Det er vigtigt vi kan rumme hinandens forskelligheder og anderledes holdninger. Jeg siger ikke vi behøver at forstå dem alle – men vi har den pligt i livet at respekterer dem, det er det mindste man kan gøre ♥

XX
R

1 kommentar

  • Det er så rigtig og så fint sagt! Det er frygteligt hvordan nogen kan vælge ondskab frem for kærligheden som vi som mennesker også er rigtig gode til at vise. Især når det for alvor gælder, som ved Arianas mindekoncert i Manchester i går. Kæft et flot show hun havde stablet på benene. Folket stod sammen og der var så meget kærlighed! 💕

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TURIST I EGEN BY..