DEN PERFEKTE BIKER JAKKE..

BARE TIDEN MÅTTE FLYVE AFSTED..

img_2192

GODMORGEN så tog jeg lige en nat mere med lidt søvn, men der er jo ikke noget der er så skidt, det ikke er godt for noget andet.. Jeg venter stadig på, at finde ud af hvad det er. Ha.

Jeg har lovet Bella igår inden vi gik i seng, vi nok skulle komme ‘lidt’ ud i dag (jeg vil bare gerne lidt ud), da vi var i lejligheden hele dagen igår og bare stenede TV, lavede mad, og Maria Lucia & Frida´s snacks fra deres nye bog ‘Træn * Spis * Lev’ ♥ Synd for barnet, ikke at hun var så aktiv, vi havde brug for bare at chillax, for en så lang tur, den tager altså lidt luften af ballonen.

I nat da jeg var vågen, der lå jeg og talte får og havde mega head spin, der kom tusinde tanker til mig på rekord tid, når jeg først får tankemylder, så kan jeg slet ikke sove.. Zzzzzz ; )

//

Tanker der kom til mig:

Hvorfor skal mørk chokolade være så dyrt, og hvorfor er det STADIG ikke en grøntsag?

Uhhhh. Jeg kunne godt spise et stykke pizza lige nu… Mon det feder, hvis jeg ikke selv har lavet den?

Hvorfor skal det tage 13 timer at flyve fra Singa til DK, det er så ulideligt lang tid, ellers ville jeg være i danmark noget mere.

Jeg hader julepynt i Jan. mdr. og jeg ender altid med at være den, der både har juletræ og julepynt der skal pakkes ned. Det er altid så fint når man hænger det op, men når man så når til det nye år, så håber man næsten at alt det ryger på gulvet og går i stykker, så man slipper for, at pakke det ned ; )

Jeg tænkte jeg pt. var fan af min nye kavalergang, de har artet sig meget godt de nye boobs, dem bliver jeg glad for i længden tror jeg. Tak til Flemming fra Akademikliniken ♥ En af de få mænd der har ret til at røre dem, uden M bliver sur. Muhaaahaahaaha.

Hvorfor er det, at mænd er SÅ ligeglad når piger køber pæne nye håndklæder til badeværelset. Jeg sværger, jeg har så meget blå tandpasta (++ alt muligt andet lort) på alle mine fine håndklæder, så nu er de lige så grimme som de gamle er.! Grrrrrr. Overvejer at købe FROZEN håndklæder til ham, så kan han tørre sin bare r’** i dem, og så beholde jeg de pæne selv.

Skal SÅ meget træne mere i 2017…… bum bum…(!)

Skal SÅ meget spise bedre i 2017.. Jaaah Jaaaah.. Sååååh Deeeeet.!

Håber at sæson 2 af The Crown snart kommer, er totalt besat af den serie. Aldrig har jeg googlet så meget, og været så opdateret på den engelsk dronnings indsætning (eller hvad det hedder) i kongehuset. Besat siger jeg!

Planer for 2017: jeg skal se mere af Asien end jeg har det sidste 1 1/2 år – ikke kun Bali. Booket og planlagt allerede. Cruise i 14 dage med afrejse den 5 Feb. hvor vi skal til Hong Kong, Philippinerne og Vietnam. Sidney i Okt. Bali i April. Tokyo ubestemt dato. Evt. Jul i Verbier – og så må vi se hvor livet ellers tager os hen ♥

Mon jeg får sovet mere i morgen nat? Jeg føler jeg har haft jetlag X 4. Jeg kom selv til Danmark med jetlag. Så kom M 14 dage senere med hans, som vækkede mig. Så kom vi tilbage til Singapore, hvor både M og Bella har været vågen på hver sin tid af natten.. Jeg er så træt, så please gud vis nåde.

Husk at tjekke hvad tid Bella´s bus kommer, og henter hende mandag morgen, ellers må hun selv gå hele vejen.. ; )

IMPORTANT. Få ordnet negle og fødder. Efter en mdr i DK ligner det hovene på en hest… Yiiikes!

DRIK MERE VAND.. For satan altså, husk det nu.

Jeg burde Vlogge noget mere. Jeg kan egentlig godt lide det, ikke så meget min stemme, men jeg ‘digger‘ det andet ret meget. Dog vil M ikke vises, så det bliver kun Bella og jeg, og Singapure – men det kunne stadig være meget sjovt..

Skal huske at booke tid til tandlægen, jeg har en fortand der mangler et lille stykke på, fordi jeg skærer tænder alt for meget om natten, så den er blevet helt skæv. Hader tandlæger..!

Hvad skal vi spise til aftens mad? Jeg gider næsten ikke lave mad… Men jeg burde….!

Du BURDE sove…

SOV NU..

NU SOV NU….

Okay Okay jeg prøver

Zzzzzzzzz……..

//

Shit det er nogle tunge nætter, når man kommer retur, man er jo vågen det meste af natten… Men jeg skal ikke brokke mig. Vi har 34 grader og alt er fab´- og i dag fylder min bror 29 år og min svigerfamilie ankommer alle 6 mand høj til Singa om 14 dage, og jeg har aldrig glædet mig så meget til noget. Vi har ventet i 1 1/2 år på dette tidspunkt skulle komme. Det er SÅ stort, og vi glæder os alle til at vise Singapore, og hvor vi bor ♥

Har I nogle rejse planer for 2017?

XX
R

 

 

 

 

3 kommentarer

 • Mette

  Haha passer næsten lidt for godt på mig. Vi kom tilbage til Beijing i lørdags og jeg har været noget så træt hele dagen og nu kan jeg selvfølgelig ikke sove. Har helt dårlig samvittighed over at børnene skulle fungere i skolen i dag, når jeg knap kunne holde til at tage vasketøjet og have rengørings hjælp i huset 🙈

  Vi har stadig ikke booket noget til CNY og nu nænner jeg vist ikke at betale de overpriser det koster at rejse i den uge. Enten bliver vi her eller sluger prisen for en skiferie. Men har booket Tokyo til april.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffi

  Stemmer ja til nogle flere vlogs 😁👌🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE BIKER JAKKE..