NÅR MAN HAR ALT DET BEDSTE..

THAILAND IM COMING // MY BAGS ARE PACKED..

AND IM READY TO GO i morgen kl 13.00 der sidder jeg på en flyver til PHUKET, jeg er SÅ klar. M har været både i Tokyo og Soul den sidste uge, lige siden søndag, derfor der har været lidt stille på bloggen. Familien er bare lidt mere presset, når man er alene med det hele, ikke han når så meget når han er hjemme kl 19.00 meeeeeeen… You know. Derfor føler jeg også, jeg ‘fortjener’ denne tur med mine veninder, og til at grine og drikke kolde drinks ♥ Jeg skal være der 6 dage og de andre nupper lige nogle flere, men jeg har noget ansvar og en mand der rejser, så jeg kan ikke helt bare stikke hovedet i jorden som en struds.

Jeg har lidt økuller og trænger til at se andet end Orchard Road og undergrunden, hvor vi går som rotter eller nærmere zombier – Og når jeg kommer hjem fra Thailand, så har jeg 1 uges penge tilbage, så rejser Bella og jeg igen. Hjem til Jul og til Nordhavn – 0g endnu en fødselsdag for hendes gamle klasse, så starter vi lige forfra, men hvad gør man ikke for sin datter ; )

Husker i at følge mig på Insta @Rikkemay & Snappen rikkemay2204 der kommer til at blive en masse updates og ting der er ikke er for børn ; )

Godmorgen Danmark

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN HAR ALT DET BEDSTE..