10 TING DER STINKER VED VOKSENLIVET..

DAGENS FAVORITTER // SPRING IS COMING..

zara-favoritter

SHOP AMOK Jeg har bare lyst til at shoppe helt vildt, men det er nok lidt som at tisse i bukserne for at holde sig varm. Det virker kun et kort sekund. Så måske jeg skal ligge livsplaner i stedet for at shoppe online. Jeg har lagt alt det her i kassen, så må jeg se om der er noget der bliver klikket hjem : )

Buksedragt Dem kan man aldrig få for mange af. Jeg kan i hvert fald ikke, men mit eneste problem er, jeg er så langlæmmet, så de ender tit med at være for korte i livet og sidde helt oppe i b*****p.

Cowboy støvler Jeg har så meget optur over, jeg har sådanne et par støvler i kælderen. De skal så meget frem igen til sommer, når jeg kommer hjem.

Hæklet skuldertaske Jeg bliver altid enormt glade for de tasker jeg køber hos ZARA, nok fordi prisen er meget fair, og så har man mulighed for, at skeje lidt ud på farverne og modellerne.

Body i blonde Jeg elsker body´s. De er så skide pæne til et par jeans, en kjole, et par bukser med svej etc. De funger til ALT, og burde altid være i en garderobe.

Bikinitop med pomponer MÅ.EJE

Binikitrusser med pomponer Elsker de kan bindes i siderne, så er der altid plads til et stykke kage ; )

Tyndt bælte med spænde Jeg har skrevet om det bælte før HER nu har jeg bare fundet det i en tynd udgave.

Solbriller med katteøjne Jeg er meget fan af den her style briller, og ville ønske jeg havde set dem i brune før jeg købte dem i sorte. For sort er meget hård til mig og mit blonde hår, der bløder brun hele looket lidt ud.

Øreringe med blomster & blade LOVE… Til alle de mange farverige kjoler der kommer denne sommer, der skal jeg eje et par *BANG SE MIG* øreringe.

Bredskygget solhat Man skal altid passe på solen, så sådanne en hat er genial. Måske ikke så praktisk at rejse med, meeeen traveling in style har aldrig været nemt.

La Mer ♥ The eye concentrate Jeg har tudet en del den sidste tid, så denne serum fra La Mer har været min redning for fugt og nedkøling.

CND Vinyl neglelak ALTID RØD!

La Mer ♥ Lip balm Så er der kysse-klare læber 💋
Enjoy

XX
R

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING DER STINKER VED VOKSENLIVET..