MAN SKAL GRINE MENS MAN GRÆDER..

DAGENS FAVORITTER..

favoritter

NÅR MAN STENER jeg har fundet nogle favoritter på H&M´s hjemmeside, som jeg gerne vil ‘klikke’ hjem. Nogle af tingene har jeg dog allerede i skabet, men derfor kan man jo godt anbefale dem til andre. Jeg ved ikke hvorfor der er kommet en stor lys streg henover mine billeder, men orkede ikke at lave den helt om. Haha. Mor er jetlagged og kunne stå op og sove.

Sportsbadedragt er helt perfekt til når sommeren melder sig, og man gerne vil passe på sin hud, når man er på ferie. Tanned er so last season.

Oversized hættetrøje den kan man ikke leve uden. Jeg har et helt skab fyldt med hættetrøjer, og jeg elsker dem nærmest mere end mine mange andre striks. Jeg er og bliver en comfy pige. Både når jeg er hjemme og når jeg rejser. Jeg skejer kun ud, når jeg skal i byen.

Sort strikhue der går nok lidt tid før vejret er helt stabilt, hvis det nogensinde bliver det. Så skal man aldrig gå ned på varme huer.

Iphonecover er jo det sødeste ever. Jeg taber min telefon hele tiden, og så nemt som vores telefoner går i stykker, så er det vigtigt at passe på dem.

Bælte med stort spænde det her bælte var på mode i 2005 da jeg var sælger for DAY Birger et Mikkelsen, og jeg ærgrede mig sådan over jeg aldrig fik det købt. Men min løn var ikke lige til at bruge 3000 kr på et bælte med store spænder. Så denne version kan alle være med på.

Blomsterbukser dem her har jeg allerede, og de er bare så smukke når de kommer på. Jeg tog dem ved en fejl med ind i prøverummet, og blev helt forelsket i dem.

Kjole med flæs jeg elsker når jeg ser Emily Salomon i alle hendes flæse kjoler, så selvom jeg aldrig vil ligne hende, så kunne jeg faktisk godt tænke mig sådanne en model. Den er også lang, så den gemmer mine knæ. HA!

Sorte Slip-ins denne sæson´s Musthaves. Nemme at komme ind i – og nem at komme ud af. ‘Win Win’.

Solbriller jeg har lige købt et par runde briller, som gerne snart skulle komme. Jeg så dem på Meghan Markle og hun lignede jo en ‘prinsesse’ med dem på – tænkte hvis jeg ejede sådanne et par, så var der håb endnu for mig ; )

Øreringe dem her ejer jeg også, og jeg har bare været så glade for dem. De er de smukkeste når de kommer på, om det er til hverdag eller fest. Ej okay, de duer ikke til joggingtøj, men hvis man skal ud at spise eller til galla, så funkler de big time.

Tørklæde kan man aldrig få for mange af. Jeg elsker at style det rundt om halsen, selv til en hættetrøje eller rundt om håret.

La Mer The Mist Den kan jeg aldrig få for meget af. Jeg har den altid i min taske, når jeg rejser eller skal på en længere tur. Den er med til at holde huden fugtet og ‘moist’.

 

XX
R

2 kommentarer

 • Amalie

  Årh virkelig fine favoritter! Jeg tænker at købe de blomstrede bukser. Hvilken størrelse har du købt dem i? Hvis man må spørge, haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg har dem i str. 36 – jeg er 175 høj og ca 56- 57 kg ❤️ KØB DEM. Det er nok mine favorit bukser lige pt.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAN SKAL GRINE MENS MAN GRÆDER..