PLISSEREDE NEDERDEL ER ALTID EN GOD IDE..

SKAL VI TALE OM NOGET PINLIGT // SKÆL..

FullSizeRender 2

DET KAN SKE FOR ALLE for at være helt ærlig og honest, så har jeg altid tænkt, at folk der havde skæl, var nogen der ikke passede på dem selv, og forsømte deres egen renlighed, ind til jeg for 2 år siden begyndte at arbejde for BEAUTY PR og vi lavede PR for COSBORG (hvilket også er et super mærke) og blev en hel del klogere  Det er jo bare slet slet ikke rigtigt og klart en gang bull***. Der er mange flere faktorer i det. Men jeg har aldrig kendt nogen der havde det, BOY kunne jeg blive klogere ; )
Efter vi er flyttet til Singapore, er min hovedbund begyndt at skalle, som var det en slange der skiftede ham.!! Jeg er ikke den eneste her, der har det på samme måde, mange af mine veninder oplever samme problem – og jeg er nok lidt typen, når jeg har et problem, så skal det bare fikses.

EXPAT PROBLEMS det giver jo meget god mening, man får tør hovedbund, når det 24/7 er omkring 38 grader og luftfugtigheden er lige med 100% – så skal kroppen jo reagerer på det. Plus vi bader i poolen, og lader håret tørrer naturligt, og så andre dage bliver det tæsket med en hårtørrer. Det kan ikke være nemt at være hovedbund #everydaystruggle

Så da jeg opdagede igen, efter vi havde været i Frankrig at det begyndte, skyndte jeg mig på apoteket i Lyngby og bad om råd. De anbefalede VICHY DERCOS ANTI DANDRUFF SHAMPOO nu kan jeg så se, jeg er blevet taget godt og grundigt bagi, for jeg har betalt 150 ++ for min, og den kan købes online for 80 kr – who´s the fool. Moi!!

“Vichy Dercos Anti-Dandruff Shampoo er en skæl shampoo til både mænd og kvinder. Denne shampo fra Vichy er lavet specielt til personer med tørt hår. Hvis man har problemer med kløende hovedbund eller skæl, så anbefales det at bruge denne shampoo – da den hjælper med at rense din hovedbund, samt frigive flager fra hovedbundens overflade. Vichy Dercos Anti-Dandruff Shampoo er allergivenlig og testet på følsom hud”

Jeg tror virkelig på, der er mange der står med dette problem, og det skal ikke være pinligt at snakke om det, for det er sgu meget normalt, man skal bare gøre noget ved det.

Er jeg den eneste??

 Find VICHY DERCOS ANTI DANDRUFF SHAMPOO – LIGE HER..

 

5 kommentarer

 • Her er det ikke skæl der er problemet, men derimod ekstrem tør og sart hovedbund, som ofte klør og der kommer sår.
  Var mit hår ikke knastør når jeg satte det op, så begyndte det straks at klø.
  Jeg har prøvet alverdens dyre og billige shampooer for at komme det til livs, men siden jeg er begyndt at bruge Vichys shampoo for tør hovedbund (kan ikke lige huske hvad den hedder), har min hovedbund ikke kløet en eneste gang. Så jeg håber deres antiskæl shampoo virker lige så godt for dig😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej det er jeg glad for at høre, så har jeg noget at se frem til.. Noget der også er godt for hovedbunden er 100% ALOVERA men den må ikke være blandet med andet. Det giver også god fugt og lindre ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søster har døjet med skæl i hovedbunden i mange år og hun bruger samme shampoo som holder det helt væk! Så den er genial, selvom den har en lidt spøjs lugt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Fedt fedt fedt, Ja man kan åbenbart ikke få virkning og duft i én ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Det har forhåbentlig aldrig været pinligt at tale om skæl? De fleste voksne ved vel hvorfor skæl opstår 😀 Personligt har jeg konge tykt hår der gerne tager en halv dag om at tørre, og hovedbunden er derfor ofte fugtig, hvilket godt kan give skæl. Skælshampoo er heldigvis ikke kun en apoteksvarer men findes i samtlige supermarkeder, så har det altid på lager, så jeg kan bruge ved behov 🙂

  Sorry, men finder det lidt morsomt det skal være en pinlig ting 🙂 Og er det kommer af manglende hygiejne er forhåbentlig noget mindretallet render rundt og tror på.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PLISSEREDE NEDERDEL ER ALTID EN GOD IDE..