TREND SPOTTING // SATIN KJOLE..

EXPAT NEDTUR..

DET ER KENDT at når man som expat familie, rejser og lever på den måde som vi gør, så kan man ramme en ultra hård depression efter sådanne en sommerferie, som vi lige har været på. Næsten 2 mdr. i Danmark og alle de sjove gode sider ved at bo i landet er nu ovre, og det er tilbage til praktisk gris – og en støtte til ens partner, som atter begynder på job. Nu skal vi tilbage i hamsterhjulet, det kører bare kun fremad.

ET år og næsten 2 uger er gået siden vi flyttede herud, og der har været rigtig mange følelser involveret i denne rejse. Alt det sjove er nu overstået og hverdagen melder sig. Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg slet slet ikke glædet mig til at komme retur. Jeg var lige ved at fælde en tåre da jeg sad i taxaen, og kørte ud ad Amagerstrandvej. Hvad det skyldes, det ved jeg ikke. Måske er det fordi jeg slet ikke har nået alt det jeg gerne ville – jeg fik ikke set og mødt de folk jeg havde planer om. Alle rejste på ferie, og kom hjem 5 dage før vi skulle retur til Singa. Så bliver det altså svært, at nå alle på så kort tid.

Det er svært at leve 2 steder halvt og noget som har været så velkendt, pludselig bliver kigget på med ukendte øjne. Alle lever deres liv videre, som om intet har ændret sig – og jeg prøver bare at finde ud af, hvordan Jeg skal leve dét jeg har. Ingen retningslinier. Ingen planer. Ingen at følge. Kun nysgerrigheden efter eventyr.

Nu er det GAME ON så må vi se, hvor vi ender. Nu har jeg at se frem til, jeg atter igen sidder på en flyver til DK om 7 uger, når jeg skal til bryllup. Denne gang rejser jeg helt alene, uden mand og uden barn. Der ville jeg altså lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke glædede mig ♥ Wheeeee. 12 dage i Danmark og med muligheden for, at gøre præcis det jeg ønsker.

Nu vil jeg bruge dagen på, at overleve mit jetlag og gå en tur i poolen. Det er jo ikke så slemt som det ser ud ; )

Dejlig dag, weekenden er lige om hjørnet.

XX
R

4 kommentarer

 • Caroline

  Vet precis hur du känner :). Vi bor också här i Singapore och varje gång vi har varit på semester är det jobbigt att komma tillbaka…
  Kan relatera till så mycket du skriver om :). Härlig blogg! Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   GUD bor I også her? Ej hvor hyggeligt. Hvor bor i henne? Vi bor ved Orchard Rd en sidevej. Kunne være hyggeligt med en kaffe, det kunne jeg godt trænge til ; )

   Send mig en mail på Rikke@looklab.dk så giver jeg gerne noget Mocca.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg kan virkelig følge dine tanker. Håber sådan for dig, at du finder en rytme i hverdagen, når I nu starter igen.
  Vi har lige været på skolen i dag til en komsammen inden børnene igen starter på mandag. Der var en “sjov” stemning. Børnene var eurofoiske over at se deres venner igen og de fleste forældre var lidt slukøret over at være kommet tilbage efter for de flestes vedkommende at have tilbragt flere uger (måneder) “hjemme”.
  Vi blev tilbage i Asien hele sommeren og vi har virkelig savnet selskab, da “alle” var rejst væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja den er sgu ret hård – og jeg kan heller ikke finde ud af, om det er for hårdt at tage hjem – om det bliver som om, man starter forfra hele tiden? Men det skal sgu nok gå, det er ikke det værste sted at være. Føler mig bare en anelse “skizo”. Nu har jeg overstået et år, så napper jeg sgu et mere. I CAN DO IT ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TREND SPOTTING // SATIN KJOLE..