FRIHEDEN I AT CYKLE // MUSTANG SALLY MY BABY..

BELLA´S FAVORITTER // ZARA FRA TOP TIL TÅ (næsten)..

ZARA VEST // ZARA SKIRT // ZARA T-SHIRT find den i langærmet HER // ZARA TASKE // BIRKENSTOCKS (Betula) SANDALER købt i Frankring ..

BELLA´S FAVORITTER er en ny kategori, jeg har tænkt mig at lave en gang i mellem. Nogle vil måske hade den, andre har efterspurgt den. Så nu prøver vi det. Jeg må virkelig sige, at min datter er blevet stor. Hun har en mening – om maaange ting. Lidt for mange til tider, men jeg kan jo ikke opdrage hende til at være selvstændig, og så pille hende ned igen. Men alt med måde.

I går havde vi stået og lavet aftensmad, da jeg 10 min før faren skulle ankomme, kommer i tanke om, det gjorde han slet ikke, han skulle ud til middag med firmaet.. Så kunne det ikke gå for hurtigt. Vi skovlede vores mad ind, og hoppede i en Uber (hate me) og drog til vores andet hjem Great World City, hvor jeg havde lovet Bella nye ting til hendes penalhus.. Men det blev dog til lidt mere retail therapy. 

Der blev revet ned af hylderne fra Zara (hun fik ikke en brøkdel af hvad hun havde taget ned) dog hun havde mange (gode) ideer til hvad hun gerne ville gå i.. Hun har faktisk stil, det må jeg sige, hun er også meget modig, og hun går ikke af vejen for at mix & match.

Hun fik lokket dette sæt ud af mig (eller hendes far). Jeg er så ked af, jeg ikke fik et billede af hendes denim vest, som vi skændes om i 20 min om hun skulle tage på. Jeg sagde det var for varmt – hun sagde det var det ikke. Jeg vandt. Vi lader den bare stå der.. Muhaaahaaa! Men det var faktisk så fint, jeg ikke ville sige hende i mod, og heldigvis er Zara jo så fair i priser. I hvert fald herude, hvor alt andet er dobbelt så dyrt.

Hun ville gerne have en denim nederdel, som hendes kusine Josephine, som er 13 år. Hun havde fået én da vi var hjemme på sommerferie, som var helt tight, som man nok kan når man er den alder. Jeg sagde hun var for ung. Hun sagde det var hun ikke. Jeg vandt (igen) !!

Tasken købte hun for sine egne penge, den kostede 40 dollars = 200kr (dog billigere i DK 139,-), det er faktisk mega sejt, hun selv betalte den, da hun spare op til en hund, og hver dollar er meget værd for hende. Det vil sige, det var slet ikke en option andet. Det var enten det eller ingen taske. Men det holdte hun altså fast i, den skulle med hjem, og jeg blev afregnet lige med det samme, da vi kom hjem. Hun spurgte om jeg ville have det i mønter, det sagde jeg dog pænt nej tak til.. Så jeg fik 4 af hendes tier det gjorde lidt ondt, kunne jeg se ; )

Men sø´ser hun kraf´edme ud ♥

Det var Bella´s favoritter denne uge. You Like? Næste gang, kan I se hendes favorit cykel, som hun fik lokket ud af sin far, da jeg var på festival. Mafia ; )

♥♥

 

1 kommentar

  • Christel

    Jeg synes det er hyggelig kategori – thumbs up for Bella og hendes favoritter! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIHEDEN I AT CYKLE // MUSTANG SALLY MY BABY..