FUN FACTS ABOUT ME..

DEN PERFEKTE KJOLE..

Hoss Intropia

Jeg skal til 2 bryllupper når jeg kommer hjem på sommerferie – og jeg er fuldstændigt lost over hvad jeg skal have på… Mange af de fine kjoler jeg har her de er lyse i farven, og som brud er man åbenbart pænt sippet over hvis andre har de nuancer på ; )

Så jeg browser lidt rundt på nettet, men har ingen forventninger om,  jeg skal ud og smide en månedsløn efter en kjole.. Altså hvis jeg tjente nogle penge. Så jeg har kigget rigtig meget i ZARA, H&M og MANGO – og hos GANNI på nettet. Men syntes ikke rigtig der er noget der taler til mig. Jeg fandt dog en super flot en i Mango til 170 dollars (850kr) og det kunne jeg godt snige ud af budgettet uden M fandt ud af det.. Heldigvis virker netbank så mega råddent i Singapore, så han får ikke gået den igennem helt så analt som han gjorde i DK… Muhaaahaaahaaaa…! Men den gjorde desværre sådan, at jeg fik større kogekone arme end jeg lige behøvede, så den blev pænt hængt tilbage.. Æv!

Jeg har nogle krav til kjolen, og det er at den ikke har spaghetti stropper det gør INTET godt for mig. Den må helst ikke gå for meget ind under barmen, og den skal være helt gulv lang….(!) Men ellers er der ikke andre krav der skal opfyldes ♥

Kjolen jeg har på, på mit billede, den er fra HOSS INTROPIA og den var venligst udlånt. Jeg fik tilbuddet om at købe den da jeg havde haft den på, med en lille rabat, og det slog jeg bare ikke til på, noget der i dag gør mig SÅ irriteret!! Den ville have været perfekt til én af de bryllupper jeg skal til og den var bare endnu smukkere end et billede kan vise. Den var besat med perler over det hele, så den havde en vis tyngde der fik en til at rette rykke helt rankt, ellers bliver man altså væltet bagover ; )

Har I det perfekte kjolevalg til mig? ♥

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUN FACTS ABOUT ME..