SARONG LIFE AIN´T A WRONG LIFE..

WE ARE OUTTA HERE..

BACK IN SINGA DINGA Så er vi tilbage fra 4 1/2 dag på vores (næsten) egen ø. Det har været helt fantastisk at se pigerne bare lege.. Uden ipads, uden TV, uden mobiler… Bare lege… Camilla og Jeg, var så bange for, de ikke ville kunne få tiden til at gå, så vi havde pakket alle mulige ting til dem, de kunne få tiden til at gå med. Det blev bare slet ikke nødvendigt. De havde masser af tegne papir og gode gammel daws crayons, så de klarede sig. Det var epic at se dem bare være børn, helt upåvirket af nutiden teknologi.

Helt uden vi vidste det, så ankom der en af drengene fra Maya og Bella´s klasse, sammen med hans forældre og storebror – det er en dreng som alle pigerne er helt tosset med, han kommer til at få det vildeste player liv, og bare vælge og vrage hvad han har lyst til. Heldigvis kan han ikke se sine magiske kræfter endnu, så vi lader ham bare blive i det uvisse lidt endnu ; ) Så selvom pigerne sagde “adddrrrrrr drenge”, så var det nu meget hyggeligt, at de var der til at lege med.

Hjemturen var desværre lidt længere end vi havde forventet, da der var kø ved græsen over Malaysia og Singapore… Det tog næsten 2 timer, der var jeg lige ved at få et føl. Vi forlod øen kl 11.30 med en charter båd, derefter stod der en chauffør klar til at hente os, og fragte os videre til Singapore. Græsen ved Malaysia var sådan okay, de skulle bare se alle vores pas og opholdstilladelse – men da vi nåede til Singapore, der skulle alt vores bagage ud, og gennemrodes fra A-Z. Der blev det lige en tand for meget. Har stadig ikke fattet, hvad vi skulle have med over græsen – der er intet i det land jeg ønsker at bringe med over. Som I intet.. Så skulle det lige være billigt sprut, men det gad vi slet ikke arbejde i, da vi bare gerne ville hjem. Ved ikke om det var lidt hetz mod en bil fyldt med 7 expat-medlemmer. Men ud skulle hele lortet. Grrrr!

Lige så flabet og håndværkere agtig jeg er, lige så autoritetstro er jeg også, hvis det har noget med politiet at gøre. Andre de kan rende og hoppe, men når jeg ser sådan en splejs halvt min størrelse, står og siger “all luggage OUT” så bliver jeg sgu lidt bange. Jeg hopper bare, han skal bare sige hvor højt.
De har sådan et bestemt blik i øjnene ved de grænser, og dem skal man altså ikke lægge sig ud med. Så får man en morgen sherifstjerne og en dummeflad, plus nægtet adgang til landet, og det ville altså være lidt øv, vi er jo så glade for at være her. Jeg følte næsten jeg havde glemt mine cykellygter selvom vi var i bil ; )

Men hjem kom vi selvom det tog over 4 timer… Men sådan er det, når man skal ud i det store udland, så kan man ikke beregne transport tid, når der er to grænser der skal passeres.

Ude godt – hjemme bedst. Hjem til rugbrødsmadder og et koldt glas sodavand, og nu på hovedet i seng ♥

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SARONG LIFE AIN´T A WRONG LIFE..