KAN MAN EGENTLIG TILLADE SIG AT BLIVE IRRITERET?

BFF´S. KRYBDYR. OG ÅBEN HIMMEL..

IMG_0210 2

(og JA, i kan finde næsten det samme billede HER hos Camilla – men sådan er det, når man er på ferie sammen. Lev med det ; )

BATU BATU Vi er ankommet – og har nu fået lov til, at sunde os lidt her på øen. Her er så smukt, men meget anderledes end jeg havde forventet. Det skal ikke lyde negativt, for overraskelser er nogle gange meget sundt – og en nødvendighed, for at komme ud af sine trygge rammer.

I min optik skulle jeg til en bounty ø, med wi-fi, menukort, lukkede hytter og masser af plads til at gå lange turer..

Jeg har fået det helt modsatte. Jeg har dog fået en bounty ø, og en mega smuk en af slagsen. Men her er ingen wi-fi kun et sted på øen. Det er sundt for mig, ikke at være på nettet i 5 dage, men det tager lige lidt tid før min hjerne fatter, hvor “sundt” det er. Jeg har mega FOMO (fear of missing out) og den er så slem, jeg har lige pt. har slettet Facebook og snapchat, for jeg kan bruge en hel dag, på bare at være på nettet. Det dutter ikke for mig, og det dutter slet ikke for Bella. Så nu tager jeg en kold tyrker, så må vi se hvor længe det holder ; )

MAD Man kan ikke selv vælge sin mad fra et menukort, men man får to valgmuligheder til hvert måltid. Meget rart man ikke har så mange valgmuligheder – men selvfølgelig noget lort, hvis man ikke kan lide det man skal ha´. Menuen består af forret, hovedret og dessert. Jeg kommer nok ikke hjem og har tabt mig.

ØEN Den er ikke særlig stor, og man er tvunget til at komme ned i gear og bare være i ét med naturen, på flere fronter, for ellers får du en kæmpe kamp med dig selv. Jeg tror ikke jeg kunne være her i flere dage, og måske 5 dage er for meget – måske det viser sig, det er okay. Det må tiden vise. Men lige nu, er der lang tid til wi-fi og fastland, og det må man bare indfinde sig med.

BOLIG Vi har vores egen hytte, med udsigt ud over havet, det er som en film der er optaget på Maldiverne. Her er så smukt, og livet på sådanne en ø er ultra idyllisk. Jeg er bare en snob og top sippet, så jeg kan IKKE sove med dyr, og det kommer man altså til her. Hytten lukker ikke tæt, og alt kan komme ind igennem “hoveddøren”, så hele natten i nat, der har jeg sovet med firben der har kvækket eller hvad de gør – og sovet med ét øje åbent i frygt for, de ville “angribe” mig. Vores myggenet, har været viklet så hårdt om sengen, at da jeg skulle på toilettet, var jeg ved at blive kvalt i det i forsøg på, at komme ud – der havde jeg holdt mig i 1 1/2 time i håb om, tissetrangen ville forsvinde. Det gjorde den så ikke…!

Jeg kender flere af mine veninder, som intet problem har med dette – men det er gået op for mig, jeg ville aldrig vinde Robinson, hvis jeg deltog. På flere fonter ville det ikke fungerer..

1. Jeg ville blive stemt ud pga. min temperament, da jeg helt sikkert ville tænde af, da jeg bliver så grum, når jeg er sulten. Faktisk til grænsen af, at være modbydelig.

2. Så ville jeg dø af, at skulle sove under åben himmel. Alle de dyr der kommer løbene over en strand om natten. Det ville gå i min mors baghave i 5800 Nyborg Street da jeg var 14 år – Men det går altså ikke på en strand på Tengah Island i Malaysia. Så vil jeg hellere have hamret søm ned i mine negle – end at bo på en øde Ø. Det bliver et NEJ tak herfra….  Det er ikke Dig – det er Mig.. ; )

KÆMPE PLUS er at Bella har Maya.. De hygger sig så meget sammen, og de løber bare rundt, og passer sig selv. Fordelen ved, at være på en ø og de ikke kan gå nogen steder hen. Win win for os forældre ♥

Så hvis i ikke høre fra mig igen, så er jeg blevet spist af en gekko eller andet tropisk… Alle ved jo, de små grønne sataner er mega farlige  ; )

PEACE og Zen hilsner fra Tengah Island – vi ses, når jeg igen har Wi-fi ♥

XX
R

 

5 kommentarer

 • Malene Sander

  Åh hvor lyder det hyggeligt. Ja bortset fra de små kryb altså. Det er sgu heller ikke mig. Men lige nu gad jeg nu godt være på min helt egen smukke varme solrige ø hvor der ingen vasketøj og sure pligter var. Nyd det – så nyder jeg et 14 timer langt medarbejderseminar i morgen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja så kan jeg godt se, jeg har vundet den her ; )

   Håber du havde en dejlig dag alligevel..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manner, de piger skal holdes i kort snort, når de rammer teenageårene. Smukke!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja I know. Det bliver ikke nemt – tror deres fædre skal have jagttegn ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare snor…. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN MAN EGENTLIG TILLADE SIG AT BLIVE IRRITERET?