EXPATWIVES GONE WILD (AND CRAZY)

TH ON MY BRAIN..

Endelig weekend. Ikke bare weekend. Men DEN weekend jeg har ventet på. Kjolen er fundet. Neglene er lakket røde. Skoene er pudset. Håret er farvet og bliver stylet i morgen. For i morgen er der DABS i Singapore (The Danish Business Association of Singapore) Ohhhh.. Yes. Det kan lyde rigtig tørt – men det er det faktisk ikke, de laver super mange seje events, og samler penge ind til charity – og i morgen holder de årets største fest, hvor de har fløjet Thomas Helmig + band hele vejen fra Danmark, for at spille årets eneste koncert. Og det bliver i Singapore…Yaaaaaay.

Jeg kan slet ikke få hænderne ned, og hvis jeg havde lange tynde stænger, så havde jeg været så slutty hulkort. Så der er nok en mening med galskaben – i stedet hopper jeg i en buksedragt, bare for ikke at komme til i kampens hede, at blotte nogle kropsdele. vi skåner de andre ; )

Jeg var så top misundelig igår, da to af tøserne herude, havde været på “go see” med hele gruppen. 14 mand høj, havde de været på Hop on – Hop off bussen, og vist dem alt hvad Singapore rummer. Selve Thomas Helmig. Mit store idol. Jeg ville have givet min næstefødte til ham, for at være med på den tur. But who am I kidding, jeg ville jo bare have stået og savlet ned over ham og ha´sunget “Walk with me, take my hand 
spend a night with the (expatwife) Stupidman, og det igen, det ville bare ha´været så upassende. (sorry M… Smil)

Men så er jeg så heldig, jeg får lov til at se ham i morgen, hvor vi er 350 mennesker til intim koncert, hvis man kan kalde det dét?  Det bliver stort. Rigtig stort. Jeg håber virkelig på, han har sine læderbukser på – dog med frygt for, han laver en Ross fra Friends..  ; )

Jeg lover at update på Insta – så husk at følge med på @Rikkemay

Dejlig “fræk” fredag allesammen.

Kys fra Singa ♥

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EXPATWIVES GONE WILD (AND CRAZY)