RECYCLE ME PLEASE...

PACKING ISN`T ALWAYS THE HARDEST THING TO DO..

 

Kimono DESIGN BY LAERKE // Toilettaske HIDDEN GEMS // Solbriller CELINE // Pythonpung HIDDEN GEMS // Python Kreditkort HIDDEN GEMS ..

Om 24 timer der sidder jeg på min yndlings ø Bali, og krammer på de her tøser Mie & Kat.. Aldrig har jeg glædet mig så meget, til at se nogen fra det velkendte. Lidt lige så meget, som jeg glæder mig til at se flødeboller, piratos, Se&Hør, poletter… Det bliver ufatteligt hyggeligt, og jeg har detoxed de sidste par uger – altså efter vores Thomas Helmig koncert. Så enter går jeg død på nul comma fem.. Ellers så er jeg all party. Har faktisk planer om, ikke at drikke så meget.. Men man har jo et standpunkt til man tager et nyt.. GROW UP ; )

Jeg har ikke planer om, at medbringe særligt meget til Bali, da det pt. jo (også) er hedebølge.. Så det bliver til min stråhat, min @Designbylaerke kimono, badetøj og en masse guf til kroppen. Når det er så varmt, så er det vigtigste “fugt, fugt og atter fugt“..

Jeg ved godt det er tarveligt at skrive så meget om Bali, men i skal jo tænke på, at Bali er min nabo.. Og det tager kun 2 timer 30 min.. Så lidt ala at flyve til….hmmmmm.. Finland for Jer.. ; ) Hahhaaahaaa.. Ej det var ikke sødt..

Jeg lover jeg sender lidt varme med pigerne hjem..

Kys fra Singa Dinga..

XX
R

4 kommentarer

  • Sisi

    God tur 🙂 PS. Virkelig smuk kimono – jeg søger straks på designbylæerke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Du er virkelig heldig, at der kommer så mange og besøger dig hele tiden. Jeg har boet i udlandet i 3,5 år og har haft besøg to gange. Der har du allerede overgået mig med længder ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jeg er også meget meget glad for det – jeg nyder det, og det gør også, at det ikke er så hårdt. Men tror altså også, hvor jeg havde boet i en mørk by i Tyskland, så var der ikke kommet mange ; (

      Men solen trækker lidt ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RECYCLE ME PLEASE...