SERVICEMEDDELELSE // BLUE VELVET LOVE..

MÅNEDEN DER GIK // INSTA UPDATE..

Tiden går så stærkt, og vi har snart været her i 9 mdr… Jeg aner seriøst ikke hvor tiden er blevet af, eller hva´fa´en jeg har lavet… Okay, jeg har så været 3 gange hjemme i DK og vende, og lige finde ud af, det er sgu stadig koldt ; )
Men ellers så nuller jeg jo bare, det er ikke fordi jeg har fundet kuren mod kræft, eller ændret synet på kvinder i dette land. Hilsen den professionel Housemaker… My ass (mangler en FUCK YOU emoji)

Men endnu en måned er gået, og det har faktisk været ret så hyggeligt… Jeg har:

 

IMG_2774

Opført mig som den største teenager, og sprunget fra toppen af en båd, pænt bedugget.. Flot når man snart er 34 år gammel – OG nogens mor. Jeg har underholdt med mavedans og spist rugbrødssandwich på en meget meget ucharmerende måde.

Jeg har fundet ud af, man kan leve mange steder, så længe man bare ved, der er nogen der har ens ryg. Hvis jeg ikke havde haft de 3 piger her, så ved jeg ikke hvordan jeg skulle overleve at bo så langt væk, fra alt hvad der er velkendt, og savnet til veninder og familie, der er 13 timer væk. Det er klart venskaber der er skabt, for de skal holde resten af livet.

Jeg har besøgt Danmark, og endelig fået min drømme lejlighed/sommerhus, og jeg glæder mig allerede til jeg igen skal bo der, og næste gang, der bliver det heldigvis 2 måneder.. Give and take.

IMG_2775

Jeg har kørt i Uber fed Ford Mustang sammen med Bella, og sunget utroligt højt, og utroligt falsk.. Men vi har haft en fest, mens vi har gjort det. Vi har fået thumbs up, og anerkendelse, som kun et prospect-medlem søger i en rockerklub. Det var EPIC..

Jeg har fået nyt sengetøj fra Linenme, og ærger mig over, jeg ikke hapsede det med til Singapore. Det var virkelig dumt med dumt på!!!

Jeg har fået verdens fedeste Luis Vuitton kuffert af min svigermor, og det pæneste grønne skab, fra Rabens Saloner Interior.

IMG_2776

Jeg har købt mig endnu en “fringebag” fra LeoWulff, og aftalt med mig selv, hver gang jeg kan gå med frynser, så skal jeg gå med frynser… Velour og frynser is my thaaang.

Jeg er kommet tilbage til Singapore, med det største jetlag, der først er ved at forsvinde nu. Jeg har sovet til lur flere gange denne uge, end jeg har gjort, da jeg var på barsel med Bella.

Jeg har fejret min veninde Mathildes fødselsdag og luftet min nye Kimono fra Design by Lærke.

INSTA UPDATE

Jeg har ærgret mig over, jeg ikke havde plads til stolen, der passer til min mega seje sofa, som findes på SALE lige HER –  da den er lige så pæn som sofaen.. ♥

Jeg har oplevet, min datter har fået flere likes på instagram end jeg nogensinde har fået.. Næsten 400 #møgunge ♥ Move over mommy, Bella er på banen.

Jeg har sagt til mig selv, hvor heldig jeg er, for at få lov til at opleve Singapore, og det at leve i Asien. Jeg føler mig meget heldig, og værdsætter det utroligt meget. Nå det så er sagt, så skal jeg til at skabe en ny slags hverdag nu, for nu er hverdagen begyndt at melde sig, og alt er ikke så nyt mere. Følelsen af at kede mig, den slår mig fra tid til anden. Men som min far altid siger, det er kun dumme mennesker, der keder sig.

IMG_2777

Jeg er ankommet til en Galla fest i en buksedragt til 399 kr, og faktisk følte mig super godt tilpas. Dog næste gang, tror jeg, jeg går all in. Syntes bare ikke lige, jeg havde pengene til, at gi´den gas i år.Og jeg havde heller ingen ide om, hvor smukke folk ville være til den fest.. LÆS HER

Ærgret mig over, jeg havde købt “glas-tusser” til Bella, så hun kunne øve sig på diktat, da jeg finder ud af, det kræver over en hel rulle køkkenrulle, 1 liter sprit – og ekstremt meget tålmodighed, for at rense det af igen…!!! Dumt. Så dumt.

Købt øko-føko grøntsager, og modtaget 1 kg sweetpotatoe I EN… Av for en grøntsag..!!

Så før man ser sig om, der er der gået 1 måned – plus det løse.. Og én ting er sikkert.. Der venter endnu en måned forude ; )

Dejlig Lørdag..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SERVICEMEDDELELSE // BLUE VELVET LOVE..