MONKEY SEE - MONKEY DOOOOOO // GO SEE SINGAPORE...

DET MIG – DET MIG..

FullSizeRender 2

SURE KÆLLING LUK RØVEN.. Jeg har haft sådan en weekend, hvor jeg har drevet alle til vanvid. Jeg har været sur, jeg har været tvær og jeg har været ekstremt urimelig.. Et par gange om året, der kommer der bare sådan en heks frem i mig – og når vi nu er ærlige overfor hinanden, så kommer hun faktisk frem mere og mere, efter vi er flyttet herud.

Jeg har skældt og smældt, jeg har opført mig som en diva, jeg har sågar formået at sige, at Jungle Bogen var en lorte fortælling, og den gad jeg i hvert fald ikke se i biografen.. Modent. Meget modent.. Det mig – det mig.. Riksen på 2 år!!  Fuck nu af altså!!!
Jeg endte dog i biografen, 1 time senere – så hvem griner så sidst?? Nok ikke min sidemand, som jeg sådan ca. nedstirrede i 40 min, da han næsten sad på skødet af mig, mens ham og hans ven, højlydt sad og snakkede, og han sad med den ene finger (og selvfølgelig den mod mig) oppe i næsen, og gravede bussenmænd og hudorm ud af hans klamme næsebor… Og man siger mænd ikke kan multitaske… Sikke en gang bullshit, det er sikkert en mand der har fundet på den frase, så han slap for at tage ud af bordet OG sætte i opvaskeren..!

Fjolser..

Nå men det endte med, at jeg fik et flip, men var klog nok til at sige til M at om 4 sek. så ville ham kinøjseren altså ikke få noget problem, med at få den finger op i næsen, for den kom til at være sidde der permanent, hvis vi ikke flyttede sæder NU…

Det gjorde vi så….

Jeg var bare sur over alting.. Jeg var sur over billeder på instagram med lyserødeblomster, jeg sur over billeder fra Coachella festival (nok mest fordi jeg ikke var der).. Jeg var sur over, jeg ikke var i DK.. Jeg var sur over M havde været væk en uge, og jeg egentlig bare havde brug for ham og hans selskab. Jeg var sur over, de fleste aftener bliver brugt i min hvide ikea sofa – eller min ikea seng, hvor det er det eneste sted, jeg kan se dansk TV. Jeg var sur over, jeg ikke havde noget tøj i mine skabe (og det er løgn). Jeg var sur over, der var 5 dage til jeg skulle til Bali (møgunge). Jeg var sur over, jeg var sur. Jeg var sur over noget jeg slet ikke kan huske.. Jeg var sur over, mine bananer og æbler, manglede i min frugtlevering. Jeg var sur over dem der leverer vand, de først kunne komme mandag #everydaystruggle. Jeg var sur over M skulle til påskefrokost.. Jeg var sur over, jeg havde taget på. Jeg var sur over, der var folk i vores pool (som så er offentlig…såååhh dæææhh) Jeg var sur over jeg snart var færdig med “FULL HOUSE” på trods af, jeg har set 192 afsnit på 1 måned og næsten brugt 71 timer sammen med Uncle Jesse, og mit liv nu ville være tomt uden ham.. Overvejer ærligt, at begynde at se den igen… Lidt ligesom da jeg var færdig med Fifty Shades of grey.. Alt var så tomt..! Jeg var sur på Bella, og jeg var ekstremt træt af, at være sammen med hende – og det forstår hun jo slet kke, for hvis det stod til hende, så var hun helt oppe i min vajayjay.. (!) Hmmmppffff.

Jeg var bare sur…!! 

Kender I så de der mandage, hvor man så også lige bliver nødt til at sige undskyld? Sådan en havde jeg i dag, og måtte lige sende et kys og I´m sorry på tekst til M da han drog afsted i morges.. Jeg kan være et lille menneske, men jeg er aldrig for stor til at sige undskyld. Eller.. jo nogle gange.. Men ikke i dag ; )

Så jeg sagde “Undskyld”

Jeg har hverken det kvindelige – eller skal have det.. Jeg havde bare besluttet mig for, jeg ville være sur..

Og det var jeg så.. Fedt..

Men nu er det bedre igen.. en lille smule.. tror jeg nok.. Men jeg har besluttet mig for, at M og jeg, vi skal have en datenight HVER torsdag.. Det skal ikke være stripperpæl og opkast i hækken, hver torsdag.. Men nu skal vi altså opleve Singapore, og det glæder jeg mig til.. For vi ser sjældent hinanden, og når vi gør, så får jeg den trætte M hjem – og jeg savner lidt, at vi kan grine sammen, som vi er så gode til ; )

Datenight it is… 

Hilsner fra Psykosen … Som er gået i seng.. og ser Friends.. og kl er 20.00 .. Men jeg er alene hjemme, så ingen jeg skal underholde, og jeg har lige købt en 3 meter lang oplader til min telefon.. Hvad mangler man så mere, når man har mørkchokolade i køleskabet. Pling appen der skal opdateres med Se&Hør, ELLE, IN, FEMINA etc.. Aftenen tegner godt, og lade os håbe, at M først kommer hjem, når jeg sover, så han ikke skal se mere på mit sure fjæs ; )

XX
R

6 kommentarer

  • Mette

    Det er sikkert ingen trøst, men du er ihvertfald ikke ene om at have de der off dage. Dem har jeg også og rent galt bliver det så, hvis VPNen ikke samarbejder, når jeg bare trænger til at stene lidt dansk tv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Hvor er du sød Rikke 😂😂😃

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Jeg eeeeelsker din blog… Om du er sur eller glad❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene

    Tror vi alle (kvinder) kende de dage, alt er bare noget lort og man er sur og tvær, men man kan ikke rigtig komme på en grund til hvorfor man har det sådan. Er dog glad for at læse at også andre kan havde det sådan ( havde selv sådan en dag igår ) tak for en skøn blog 😘😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Dit indlæg får mig til at glæde mig ENDNU mere til at se dig lige om lidt på BAAAAALI <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Du beviser blot at du er en helt almindelig kvinde…. 🙂
    Så længe der er flere glade dage en sure!
    Når det så er sagt, så elsker jeg din ærlighed og det er den der gør at vi (jeg) hænger på her hos dig !!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Ja! Det kender jeg godt….Jeg er SÅ ond i sulet ind imellem…Sår´n erét bare med kvinder!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Elsker at du er så lige ud af posen:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONKEY SEE - MONKEY DOOOOOO // GO SEE SINGAPORE...