YAAAAAY.. I CAN STAY..

SALE HUNT..

IMG_9531

Jacket JasperLiving.com // Skirt GANNI // Bag Mansur Gavriel // Slippers UZURII..

Elsker min nye nederdel fra GANNI det eneste som jeg fik købt på udsalg, da jeg var hjemme i danmark på juleferie – gav ingen mening at købe uld med hjem. Den er lys og luftig, og det eneste sommerlige jeg kunne finde da jeg var på udsalgs jagt. Det var som om at alle bare var blevet enige om, at sort skulle være sæsonens farve. Det giver jo også mening når det er dk og det er motherf**cking koldt. Men den hang så fint, da jeg skimtede bøjlerne igennem og kaldte lidt mit navn. Hun måtte med hjem ; )

Sommeren kommer jo en gang – eller det siger de i hvert fald. Så hvis solen skinner bare et par dage, så er denne nederdel perfekt. Jeg har pssshhhh haft den på 3 dage i træk. Den er nem at skylle op og på 2 sek er den tør. Det er sgu ferie rejse materiale ; )

Jakken er fra Jasper Living, som er dansk designet og singapore made ♥ er god til at style op – og style ned. Jeg bruger flere gang om ugen, da den er nem at have med i tasken, fylder intet og har et super cool snit, både til jeans og kjole.

♥♥
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YAAAAAY.. I CAN STAY..