OHØJ KAPTAJN..

HAPPY BDAY TO ME..

FullSizeRender 2

 

FØLLERDAG I dag er det sgu da min fødselsdag, og jeg fylder 33 år. Holy Moly “er hun så gammel?” Ja. Det er hun sgu. Gamle kælling ; )
Jeg har absolut ingen planer, hvilket føles top skønt. Dog mener Bella vi skal i cirkus i aften, hvilket ikke var en del af mine planer. Har flere gange prøvet at forklare hende, at det er min dag, og mig der bestemmer – men som om, det ikke rigtig trænger ind. Jeg må se hvor meget sådanne nogle billetter koster, selvom jeg så mere mig selv i St. Tropez, med en kold flaske hvidvin i havnen, og en frokost på Cafe de Paris. Men nogle gange har man også bare brug for, at være et barn igen, så måske en tur i cirkus ikke er så tosset ; )

Dejlig dag, til alle dem jeg deler dagen med – her i Syd Frankrig der skinner solen, så hvis det regner i DK, så er det jer andres skyld ; )

Kys
R

#Theinsideraging #downthehill #nowayupfromhere

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OHØJ KAPTAJN..