OFF WE GO..

GONG XI FA CAI // HAPPY CHINESE NEW YEAR..

IMG_0689

Vi er hjemme igen fra vore Staycation. Egentlig prøvede vi at komme ud af det i går, da vejret var “røv og nøgler”, men vi kunne ikke udskyde vores bookning og ej hellere til et andet hotel… Mega øv med øv på. Så er det altså træls, når man er 20 min hjemmefra på über lækkert hotel – Men vejret er så dårligt, så man knap nok kunne gå udenfor.. Og man prøver at virke ferie agtig, selvom regnen står ned.. !! Heldigvis kom nogle af vores venner Stine & Rasser forbi, og de underholdte os hele dagen. Så takket være dem, så fik vi alligevel en rigtig dejlig ferie.

Alle har fri i dag og i morgen, så der kommer til at være kæmpe fejring i hele byen. Jeg har dog på fornemmere, at min familie ikke gider med ud og se det, grundet så mange mennesker. Måske jeg bare selv hopper ned og kigger på festen. Det regner ikke lige nu, så man kan måske godt snige sig ud. Det kunne bare være sjovt, at se deres Liondance og flotte dragter. Sidste år da vi var her, der oplevede vi det ikke så meget, kun når de sad på restauranterne og kastede med mad, og ønskede hinanden godt nytår, og masser af rigdom. Skide være med godt helbred og sunde børn. Så længe man har rigdommen, så er lykken gjort. ; )

Asien er nu et fantastisk og fascinerende sted – det er ikke altid jeg forstå hvad der foregår, eller hvorfor man gør som man gør. Men det er måske heller ikke mit sted at løse det puzzle – de forstår nok heller ikke og vesterlændinge. Og det er også helt okay ; )

Happy Chinese New Year – GONG XI FA CAI ♥

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OFF WE GO..