AUF WIEDERSEHEN..

TRÆTTE LEMMER OG KÆRLIGHED PÅ FLIMMEREN..

FullSizeRender

TIME OUT Jeg nåede slet ikke, at tjekke ind på bloggen igår. Men vi holdte “farvel party” for vores venner, så jeg farede rundt – hvilket jeg faktisk har gjort i 5 dage, op til festen. Hold fast det er udmattende at holde fest. Der er jo tusinde ting man skal have styr på, godt man ikke skal giftes, det må jo tage livet af en.

FEST Men festen var så vellykket, og alle var glade (og meget fulde) – fantastisk mad fra PLUTO, dejlig tale fra min Kat ♥ Spritzen uden ende LÆS HER. Dejlige venner/veninder fra nær og fjern var med. Dans til den lyse morgen. Kram & kys blev givet og modtaget – et par tårer blev der grædt. Det var en virkelig dejlig dag, og heldigvis regnede det kun i 5 minutter. Thank god. Lidt risky når man holder fest i et telt. Bound to go wrong ; )

LIGE NU ligger jeg her, og jeg rykker mig ikke. Intet bedre end Pretty Woman – og min seng. Det er to ting jeg elsker meget højt. M har også tømmermænd og er mega træt. Så han ligger i stuen og ser Game of Thrones. Det er lige lidt for vil til mig, på en søndag. Så det bliver “girly dreamy” film til mig. Hvem drømmer ikke om at blive begæret af en mand, til og med, få penge for sit selskab. Burde til at charge M for mine timer. Men det kan jeg så passende gøre når vi kommer til Singapore. It payback time. ; )

Dejlig Søndag damer.♥

R

#Theinsiderfarvelparty

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUF WIEDERSEHEN..