MANSUR GAVRIEL. STRÅHAT OG HÆNGERØV..

REN KÆRLIGHED // DEN KOMMENDE BLOGGER..

foto 4

Bumbum er på ferie hos Mormor – det har hun været siden i Søndags, og vi skal hente hende imorgen igen. Det er lang tid at være væk fra hinanden, men også meget godt for os alle. For vi bliver lidt trætte af hinanden i længden og efter 2 ferier og et utal af fridage, så skal der ske noget andet. Hun er Maxibarn i børnehaven, og alle maxibørn er åbenbart taget på ferie i de her uger, i stedet for de uger at vi har været væk. Så mit moder hjerte kunne ærligt ikke klare flere afskeds seancer ved vinduet i børnehaven, hvor jeg havde en semi ulykkelig pige, der vinkede farvel, med gråd i stemmen. Så turen gik til 5800 New Castle. Hvor hun har sin elskede Mormor, Vaks (min mors chihuahua), oldeforældre, havudsigt, køer der græsser, en badebro og en fiskestang. Noget som hun ikke ser hver dag her.

De sendte mig det her billede igår, da Bella var på vej ud med min Farfar (Bella´s oldefar) den sejeste i verden, og fange krabber. De havde aftalt at hun skulle stå ligesom mig på bloggen. Ved ikke om de prøver på at gøre grin med mig, eller om min mor prøver at “pimpe” min datter, til at gå ind i modelverdenen for at hun kan tjene 10% som hendes manager (ser jeg for meget The Kardashians.. I think not. Det kan slet ikke ske ) Men sødt var det fandeme.

Toppen er fra H&M // Shorts LITTLE PIECES // Sandaler NIKE – verdens bedste sandaler til børn, når man skal på ferie. De vejer 50 gram (nærmest) og kan tåle vand.

Nu vil jeg hoppe ud af natkjolen og vaske ansigtet. Jeg skal hen og have en gang Thaimassage (uden happy ending) – j

Jeg går hos Nina´s Wellness på Kildegårdsvej i Gentofte. Hvis man booker mellem 10 – 14 så får man 10% i rabat. Det kan altså betale sig, hvis man kommer der tit. Jeg fik tippet af Christiane Schaumburg Müller, hun postede det for lang tid siden på sin Insta konto, så nu går jeg der også, og det er virkelig godt.

Ha´en dejlig dag

XX
R

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANSUR GAVRIEL. STRÅHAT OG HÆNGERØV..