OK. SIDSTE ELEVATOR SELFIE ; )

CRAZY LEOPARD..

FullSizeRender 2

Jeg er tosset med denne kimono fra Tales of Rebels. Faktisk alle dem som de laver (se instagram @talesofrebels) – det gør så heller ikke min lust mindre, når Stine Hasselsten fra bloggen All Things Dapper har den på. Den lækre dame. Hun kan tage en kartoffelsæk på, og hun ville stadig være hot hot hot.

Kimonoen hedder Abaya og er designet af danske Camilla Max, som bor i Dubai og LA (hårdtliv.dk). Alle hendes skønne ting kan købes hos Camilla, som har butikken Pour Quoi, Nordre Frihavnsgade 13 2100 Østerbro.

Der kommer løbende leveringer, men de bliver revet væk. Så hvis man gerne vil have fingrene i deres ting, så skal man være hurtig på aftrækkeren. ; )

Tales of Rebels – find dem på insta @talesofrebels ♥

3 kommentarer

 • Ja Camilla’s Abayas er så fine. Har en af hendes maxi kjoler og den er også super lækker. En abaya er en muslimsk kjole og det er nu super in at have dem åbne så det ligner en lang kimono 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   De er bare så smukke. jeg ville rigtig gerne have dem i kjoler også. Da jeg skal bo i 34-38 graders land og de er ikke nærige med luftfugtigheden. Så ville gerne have noget luftigt på. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så tosset lækkert det hun laver! Savler jævnligt over det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OK. SIDSTE ELEVATOR SELFIE ; )