#THELITTLESECRET..

TAK.. MANGE TAK.. TUSINDE TAK..

foto 3

TUSINDE TAK…

Jeg er rørt til tårer.. Jeg har læst hver og en besked, jeg har fået. Jeg har bare ikke haft tid til at give Jer et svar – jeg har været i Vejle hele dagen og “fede” den, på roadtrip med min “el hefe” Stine. Der er altså langt til Vejle. Puha. Min røv den er nærmest helt “død”. Auuuch.

Vi har været til møde med vores søde kunder, og spist smørebrød i solen hos Restaurant Remouladen. Siger det bare. Hvis nogen har glutenallergi, så har de stenalderbrød. Jeg var blown away, af deres lækre mad. Jeg giver den satme 5 stjerner. Jeg er fan ; )

Men jeg er så glad for I har lyst til at følge med på vores eventyr – jeg tror det bliver super sjovt, og jeg bliver helt sikkert også en tudeprinsse til tider. Bander over min kæreste, skælder ud på min datter. Savner min Mooooaaar – og længes efter mine veninder. Men jeg håber på, eventyret og de oplevelser jeg/vi får, vejer op for savnet til Danmark, kold  komælk, leverpostej og poletter, rødgrød med fløde og hvad vi ellers har ; )

Men jeg er hjemme 3 1/2 mdr om året, når Bella har ferie, så Jeg kommer jo hjem – og heldigvis tager skolen hensyn til expat familier, så børnene har længere ferier så vi kan komme hjem, til det vi har kært. Men vores lejlighed er først færdig i Feb. 2016 ..Huuuulk. Men okay det er first world problems. Så vi skal nok finde et sted at crashe ; )

Jeg håber I kan lide den nye header – jeg kan åbenbart ikke finde ud af, at lave en lille bitte header, jeg skal have full size plakat af mig selv.. haha. Narcissist er man vel ; )

Nå. Nu vil jeg hoppe i seng. Jeg har tre lange dage med loppesalg i sigte. Så jeg skal have min beauty sleep. Zzzzzz.!

Igen. Taaaaak for alle Jeres søde beskeder. Jeg skal nok svare tilbage.

Kys
Rikke

 

8 kommentarer

 • Maria

  Du er sgu sej Rikke! Det er yderst sjældent jeg kommenterer på blogs, men jeg er nødt til lige at sende dig en hilsen… er virkelig glad for din blog og imponeret over den udvikling den har gennemgået. Keep up the good work – glæder mig til følge jeres eventyr. Er sikker på, at det nok skal blive super spændende for jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Fuck hvor er du bare sød:) lige sådan en dejlig besked, at kunne sove på.

   Tak fordi du læser med – og tak for din tid 🙂

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret vild med din nye header – jeg er selv træt af min mini-bitte-lille-brug-en-lup header!!
  Jeg glæder mig bare så meget til at se Singapore igennem din blog 🙂

  Tak for tippet med glutenfrit brød – smørebrød er jo lidt no-go som glutenallergiker.

  God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Det er en vildt sej beslutning 🙂 Jeg er selv vokset op i udlandet og ville aldrig have været det foruden. Flytter højst sandsynligt ud af DK igen inden for et par år – og selvom der altid vil være et stort afsavn, så opvejer det ikke den gave det er, at få udvidet sin horisont med en ny og spændende kultur, nye bekendtskaber og en bagage fuld af nye oplevelser. Og heldigvis er det jo nemt at komme rundt i verden i dag, så man kan komme hjem til familie og venner, når behovet opstår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvor bliver det spændende for jer! Jeg glæder mig til at følge med i jeres rejse og oplevelser. Og fed header i øvrigt – jeg er vild med den :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor lyder det bare spændende Rikke 😉 Det bliver en vild oplevelse for jer alle tre. Min søster bor i Norge pga hendes mand arbejde og de har tre børn – det er fantastisk siger hun. Og børnene synes bare at det er et lille eventyr 😉
  Hvad laver din mand egentlig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg tror virkelig også det bliver det.. Jeg glæder mig, endnu mere for hver dag der går ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#THELITTLESECRET..