#BADENYMFER..

LIGHT THE WAY..

DP15_0028_r2

Jeg har skrevet om det før HER – men det er sådan et godt formål. ♥

AVEDA donerer hvertår 100% af salget af deres signatur-aromalys i limited edition, Light the Way™, til Global Greengrants Fund – en nonprofit organisation, der kanaliserer tilskud til græsrodsbevægelser, som arbejder på at løse presserende miljømæssige problemer rundt om i verden. Siden 2006 har Aveda indsamlet $9 millioner gennem sit salg af Light the Way™ lyset.

I landsbyen Vohimasina hentede landsbyboerne førhen vand fra floden Faraony, der er forurenet og et hjemsted for krokodiller. En donation på $52.500 fra Aveda og Global Greengrants Fund til The Association School, har gjort det muligt for lokalsamfundet, at samles om konstruktionen af et nyt vandsystem i landsbyen så familierne kan være sikre og sunde.

AVEDA har finansieret projekter i tre forskellige landsbyer, hvilket har givet tusindvis af beboere adgang til rent drikkevand. Samtidigt har dette reduceret tilfælde af vandbårne sygdomme, og givet mødre mere tid at tilbringe med deres familier, i stedet for at skulle hente snavset vand langt fra hjemmet.

Aveda kan fortsætte deres støtte til lokalsamfund i Madagaskar, takket være deres samarbejdspartnere i landet kombineret med salget af Light the Way™ lysene.

Brandet har siden 1999 indsamlet mere end $38millioner til at støtte organisationer, der direkte påvirker miljømæssige ændringer. Mere end $32 millioner af beløbet er gået til at støtte projekter for rent vand rundt omkring i verden.

Det går lige i hjertet på en mor, når man kigger på sin egen datter, hvor ens eneste mission er at “give hende verden”. Og tanken om, der er børn der lever under uretfærdige vilkår, skær i mit hjerte. Hvis bare man kunne redde hele verden. Det kan man ikke, men man kan starte et sted.

Man kan “leve” uden mad – men man kan ikke leve uden vand. Så hvis Du/I mangler ét smukt lys, og ét der støtter en god sag. Så er AVEDA Light the Way lyset, virkelig en god sag. ; )

Info:
Aromalyset Light the Way™ kommer i 100% genvundet glas fra flasker, og yderemballagen består af 90% genbrugsmateriale, hvoraf en del kommer fra tidligere Aveda-emballager, der ellers ville være indgået i genbrugsstrømmen). Lyset er lavet af ren blomster- og plantearoma med 100% økologisk certificerede essentielle olier, inklusiv økologisk certificeret vanilje, kanel og ylang ylang fra Madagaskar.
Det 100% naturligt udvundne soja- og plantevokslys brænder i mere end 27 timer.

Du kan købe lyset hos PALMA SPA og hos nærmeste Aveda-forhandler på telefon 26 38 03 80.

#Tænkmedhjertet ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BADENYMFER..