FROM: ME - TO: ME // THANK YOU..

BELLAS MARMAR FAVORITTER..

Sidder tit og fylder “min kurv” på nettet, med lækre ting jeg ønsker mig. Men denne gang var det faktisk Bella der fik lov til at vælge, hvad hun ville ha´, hvis hun fik en “blanco check” eller fars kreditkort (mors er nemlig tomt).. Det her var hendes ønsker fra MarMar. Jeg er meget tilfreds. Jeg vil også gerne selv ha´nummer 1 i voksen str. – jeg har nummer 10. Der er jo ét dyr gemt i os alle ; )

 photo MARMAR_zps6bd050d8.png


1. Tray Drapy Twill
// 2. Alva Drapy Twill // 3. Sylvia Leopard Print // 4. Bed Linen Leopard // 5. Annie Light Cotton Hue // 6. Briefs // 7. Keychain // 8. Tee LS Modal Cloud Gray // 9. Tee LS Modal Grey // 10 Leopard Leggings // 11. Leopard Shirt..  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROM: ME - TO: ME // THANK YOU..