SALE FAVORITTER..

FROM: ME – TO: ME // THANK YOU..

 photo foto_zpsac369763.jpg

Jeg har stadig ikke fået min julegave fra Mr. M – den er ikke kommet med posten. Ærligt lidt slukøret over det. Måske mere end jeg troede, jeg ville. Så i dag efter træning, der var jeg forbi Decadent og købe de HER og de HER på tilbud.  De eneste sko jeg kan gå i med hæle. Honestly, så overvejede jeg at købe 2 par af hver. Jeg er jo kommet til i en brandet, at smadre de første par (dumt med dumt på).
Jeg håber de laver nogle nye modeller på den samme læst. Jeg drømmer om dem i sort russkind. Mums. Sådan meget YSL agtigt. En pige må jo godt drømme. ; )

Men på vej ud af døren, der faldt jeg lige over denne kortholder – den er fra den nye kollektion, og er mega mumsi. Jeg manglede en kortholder, da jeg tit strander med min store CC pung (store problemer i min verden) Men den gider man jo ikke ha´med i byen, i en lille clutch. Så jeg hapsede den med også. Find den HER. Den skal “breakes in” når vi rejser, her den 1 jan. Viva Éspana ; )

Dejlig aften derude, nu vil jeg gøre mig klar. Vi skal spise med nogle af vores venner om én times tid ; )

XX
R

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE FAVORITTER..