#GODTSÅ..

FINDES DER TRUE LOVE..?

foto[1]

Da jeg var på arbejde i dag, der lavede jeg den daglige rute af bloglæsning. Og vejen tog mig forbi Rikke Maija´s blog – “Go hot n´ healthy”. Hun havde lavet et indlæg, der ramte mig rigtig meget, og gav mig en del at tænke over. Indlægget omhandlede om der fandtes “ægte kærlighed?”

Nogle gange er kærlighed til hinanden nok. Måske den ikke er perfekt – for hvem og hvad er det?

Jeg er det ikke – og min kæreste er det ikke. Men der er noget specielt – noget udefinerbart. Og det skal man nogle gange holde fast i. Vi har så travlt i vores hverdag, og hurtigt går hverdagen op i leverpostej og ubarberet skridt (hmmm.. okay you know it. Det sker.!)

Men vi kender hinanden ud og ind. Og han ville kunne blande en pose slik til mig i døgneren, uden jeg fortalte ham hvad jeg ønskede. Dét er sgu da kærlighed, og det vigtigste.

Nogle gange skal man huske på, at forelskelse (den som gør helt ondt, den der giver vibrationer helt ned i trussen) hurtigt bliver erstattet med respekt og kærligheden til hinanden, og det er så meget mere værd. Så hvis man hele tiden søger, at være forelsket og have sommerfugle i maven, så tror jeg man kommer til at være og blive skuffet, på livets lange vej.

“LOVE is a condition in which the happiness of another person is the essential to your own.”

Så selv om man synes ungen er umulig. Manden er en klaphat og ens krop er ikke, hvad den har været. Så har vi det sgu da meget godt – det skal vi huske os selv på ; )

Blev lidt ramt af hendes indlæg – det var så fint skrevet. LÆS DET HER.

Og til alle mændene derude. Husk lige en dusk i ny og næ. Det koster så lidt – og gi´r så meget ; )

Sov godt

XX
R

2 kommentarer

  • Christina

    Efter at have læst dit indlæg, læste jeg lige det som du havde linket til. Jeg blev mere rørt over dit. Jeg tænker tit ‘hvordan genskaber vi den forelskelse som var i starten?’. Men ja det er jo en dyb kærlighed der er kommet i stedet for, og som nogle gange (:D) skaber den følelse.
    Rikke tak for et godt indlæg og for at lære dig ‘at kende’. Du er en yndlingsblogger. Alt held og lykke i Singapore. Bum bum vil blive glad for det! Ville ønske mine forældre havde gjort det samme

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Faldt lige over din blog her en tidlig morgen. Jeg ved hvad du mener og har faktisk selv for nylig også haft de samme refleksive tanker. Tak for dit indlæg!

    Hvis du har lyst, kan du læse hvad jeg dengang tænke her: http://minimeandhe.blogspot.dk/2015/05/om-ikke-at-vre-forelsket-efter-7-ar.html

    Rigtig god dag og tak for en skøn blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#GODTSÅ..