RED NAILS HAVE MORE FUN..

H&M STUDIO SS 15

foto 1

Jeg var forbi H&M i Lyngby St. Center i går – mit “hemmelige” shopping mekka. De havde fået den nye STUDIO (sommer kollektion) ss15. I Lyngby bliver det hele altid udsolgt senere end i byen, men der havde også været godt gang derude. Jeg prøvede nogle forskellige ting, og lad os bare sige, der var flere ting der var ikke så flatterende på min morkrop. (no need to say more).

Når man har presset en ungen ud igennem sit nøglehul, så har kroppen bare automatisk ændret sig, og det kan man ikke lave om på. Så må man overlade tronen til de fismakreller, der stadig har deres kroppe intakte. ( bitches ).

Men jeg har jo længe været forelsket i dette (telt) stykke textil, af en poncho. Den dækker også meget godt mit hvide korpus, og ville ønske, jeg havde haft den med til Singapore. Ohhh well. Så må den ryge med i kufferten, når vi skal på påskeferie til france. Der passer den måske også lidt bedre, da det er en daseferie.

Men smuk er hun. Men hun kostede så også næsten 500 kr. Auccch. Prøvede også bukserne, men de kradsede desværre rigtig meget, ellers havde jeg også købt dem, for de var pææææne ; )

Har i hapset noget fra kollektionen?

5 kommentarer

 • Anja

  Uh den er fin:-) bor i det mørke Sønderjylland så forventer ikke at finde kollektionen her, desværre:-( og yes der sker noget med kroppen når man bliver mor (har to stk skønne unger) og har opgivet at vende tilbage helt som før

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg tror sgu det skib er sejlet for os. De kvinder der kan komme helt tilbage, de må bo i Hollywood og have personligtræner ; )
   Jeg ved faktisk ikke hvor de sælger den i Jylland. Nok Århus C og Ålborg. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Den og flere andre ting fra studio ss15 var udsolgt i Lyngby i går. Til gengæld fandt jeg en taske i næsten samme farve som din fine Gucci Disco. Den er ikke lige smart, men den var i en prisklasse hvor jeg ikke er bange for at købe den for at teste den røde farve til min garderobe. Kunne du lave et indlæg med tasken og hvilke outfits og farver den går til? ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RED NAILS HAVE MORE FUN..