STILHED FØR STORMEN..

WHITE IS THE NEW BLACK..

FullSizeRender 4

 

SKJORTEKJOLE Mit seneste køb på stammen, er denne hvide skjortekjole fra H&M. Den er oversize i størrelsen, så man skal bare gå efter sin egen str. Jeg har købt min i en small og den passer perfekt – plus den er über god, når man er i et land som Singapore, der er så varmt, for den giver lidt “luft” til ens korpus, når man sådan går og sveder tran. Yiiiks.

Den kan både bruges som en kjole, men også kimono, da den har knapper hele vejen ned. Ude over badetøj eller til ens outfit til en middag i byen (eller hvis man skal lege slutty nurse en aften.. Ha! ; ) Kjolen er fra H&M Trend og koster 349,- Find den lige HER.

Happy Shopping.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STILHED FØR STORMEN..