Jaaaaaaa Jaaaaa Jaaaaaa. Nu kommer jeg..!!

SPAND I SPANDEVIS // RIKSEN PÅ SLAP LINE..

SÅSTOLT

NÅRMANVEDMANPEAKER

FESTIVAL

Her er de så. De pinlige beviser på at jeg ret faktisk 1. købte en hel spand sprut og drak det “all by my self” – 2. mødte den smukkeste pige på Skanderborgfestival, som jeg krammede og tvang hendes date til, at tage utallige billeder af os. Totalt blogger stil ; ) Men her er hun så. 1 styks Amanda Denice – min nye BFF. Tjek lige den mave altså. Hvor er det tarveligt!! Hun var så sød og sende mig disse smukke beviser på, at Riksen var igen totalt upassende i offentligt samvær. (hahaha) Mr. M er så stolt af mig. Host! NOT! Ohhh Well. Det ville også være meget kedeligt, hvis jeg bare sad derhjemme, og syltede agurker..
Jeg kan kun tænke tilbage på denne festival, med et kæmpe smil på læberne – og et utal af minder, at ingen kan tage fra mig. Jeg har festet med mennesker at jeg ikke kendte da jeg ankom, men som jeg savnede hertil morgen da jeg vågnede, og der igen var helt tomt og stille. To ord, som jeg altid vil huske denne festival for – #DuFrækIDineHøjeHæle #SutDenOpFraSlap – Godt man ikke er Mor til nogen, for det ville da være helt upassende.. ; ) Skanderborg. Vi ses næste år.

Tusinde tak for billederne, Amanda Denice. ??

XX
R

1 kommentar

  • Denise Amanda

    Tak for alle de søde ord smukke Rikke. Var egentlig lidt i tvivl over om det ville være for pinligt at spørge, men med lidt for meget alkohol i blodet tænkte jeg: “Hva faen..” Og det var en vældig god beslutning. Du var så sød og det var en fornøjelse af møde dig og lynhurtig se at den Rikke man ser på bloggen er også den man møder i virkeligheden.
    Godt du havde en god festival. Hvis ikke man kan slå sig løs der, hvor så?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jaaaaaaa Jaaaaa Jaaaaaa. Nu kommer jeg..!!