NÅR MAN SKAL FÅ DET BEDSTE UD AF LIVET - OG HVAD MAN BLIVER BUDT..

RIKSEN VS. DEN DANSKE SOMMER..

DET ER SGU SÅ SVÆRT at være ‘turist’ i eget land, når man fryser røven i laser. Ha! Ej, jeg aner simpelthen ikke hvad jeg skal tage på af tøj. Det er jo helt håbløst. Jeg har valgt ikke at pakket noget som helst ned af alt mit vintertøj, så alle striks og jakker de er stadig i skabene. Er det kun mig der fryser, eller er den danske sommer bare forblevet borte?

I dag har jeg brugt dagen sammen med min veninde Tillie, vi har daset den med frokost på Beau Marche, shoppet udsalg og drukket kaffe på en lille romantisk cafe i Store Strandstræde. Fortalt røverhistorier om gamle dage, og bare glemt at vi kun ser hinanden hver 6 mdr. Det er rart med venskaber hvor man bare kan samle op, hvor man sidst slap. Tillie og jeg, har ikke som sådan daglig kontakt, og det er fordi nogle gange kommer livet bare i vejen. Tanken er der, men handlingen når ikke altid at ske – og så er hun desuden en mega badass sygeplejerske på riget, og de har altså ikke altid helt fair arbejdstider, og med min tidsforskel ‘Hej Hej’, se lige om du kan nå at fange mig.

Men når vi ses, så er det dejligt, og det er dét, der vægter mest. Venskaber. Veninder. Historie – altsammen noget, som man skal værdsætte. Man skal give lidt, for at kunne ta´lidt. Man kan ikke altid vinde, det gælder om at have det sjovt, selv når man ‘taber’. Man skal kunne rumme hinandens forskelle, og vokse dér, hvor man booster hinanden. Vi er intet uden veninder. Intet uden venner – og intet uden hinanden♥

Jeg var hoppet i et lille ‘sommersæt’ som består af:

Vinterjakke ZARA // Undertrøje fra H&M BASIC // Strømpebukser fra NETTO // Langærmet kjole fra H&M // Sneaks fra REEBOK // Taske fra PROENZA SCHOULER…

Der er by the way rigtig gode udsalgs køb at finde i City. Jeg købte 3 stk. IRO t-shirts, som jeg bare elsker. Jeg har én i forvejen, og den fik jeg for næsten 3 år siden, og den holder altså stadig endnu. En sikker favorit, hvis man har tøjkrise. Der var 40% på dem, så hapsede til mig.
Så købte jeg Hella Joof´s bog ‘Papmaché Reglen‘ den glæder jeg mig helt vildt til at læse i Frankring, når jeg sidder i solen (7.9.13) og får en lille ‘tan’. Jeg shoppede en Moshi Moshi Mind natskjorte, da jeg fandt et gavekort på 650kr til ILLUMS BOLIGHUS i mit ene køkkenskab. Snak om at være heldig ♥ Så fandt jeg en maroon t-shirt i ZARA med de fineste perler på. Så købte jeg det grimmeste strygebræt til 199 kr og håbede på jeg kunne finde et semi pænt betræk til det, det kunne jeg så ikke, så jeg må lede videre. Både M og jeg var så træt af, at stryge på to puder og et håndklæde på vores spisebord. NO MORE.

Så alt i alt, en rigtig god shopping dag, og der er virkelig ting der er værd og køre efter. Jeg er normalt ikke den store udsalgs shopper, men når man ikke får shoppet igennem i Singa, så ser man det pludselig med andre øjne ; )

♥♥♥

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN SKAL FÅ DET BEDSTE UD AF LIVET - OG HVAD MAN BLIVER BUDT..