NARCISSISME. SELFIES OG LIDT BLANDET..

DEN GYLDNE MÅGE. EN GOD SAG OG FAR UDEN FILTER PÅ SLAP LINE..

I efterårsferien, stod Mikkel (Farudenfilter) og jeg på McDonalds, for at samle ind til Ronald McDonald BørneFonden. (Læs her). Det var en kæmpe oplevelse – og en ting man bare ikke kan takke nej til, ligegyldigt, hvor stramt ens skema er. Jeg er så heldig, at jeg skal hen og se Ronald Mcdonald Huset i dag, det er virkelig noget jeg har set frem til.
Jeg håber…HÅBER.. Jeg kan slå hovedet fra, da jeg desværre er typen der græder over ingen ting. Det vil jeg ikke gøre, når der er andre familier der sidder der, og har det skidt. Så er det nok ikke en Fynsk tudeprinsesse, de gider ha´til kaf´og kage.!! Men når man bliver Mor, så sker der altså bare noget. Det er helt skørt. Men jeg kan græde over en Libero reklame, med små babyer der bestiger et bjerg. (virkelig..et bjerg… meget realistisk) Men det kan jeg altså. Så jeg må lige tælle til ti, og gå ind og rocke huset med masser af smil og krammer til alle. Det har de nok brug for.

 photo MCDONALDS_zps8ab113fc.jpg

Mikkel og jeg, var meget nervøse inden vi skulle på “gulv”, så vi “psykede” lige hinanden, før vi mødtes.. Eller IKKE!

Mig: Er du klar? 

Far: Jojo tager afsted om lidt !

Mig: Panikker lidt over det, lige nu.

Far: Why? 2 ukendte ansigter der er MAX pinlige på mcd. Det er slet ikke til at gå kold over… hahahhaa

Mig: Tak. Du beroligede mig lige.. #NOT 

Far: Hahahahhahaha

Far: Nu kører den fucking bus bare der ud af!

Mig: Så smadre vi den McD for vildt. #Hvasku’detvære?

Far: Et styks rødt fjæs med jegvedikkehvaddubestilte fordi jeg tog en selfie?

Mig: Tisser i mit tøj ; )

Mig: Nå, men hvis vi brænder stedet ned, så har de vil forsikring ?? 

Far: Haha

(Efter vi havde stået på McDonalds på Frederiksberg) 

Mig: Fedt billede  – hvem lavede mon mest af os to? ; )

 photo MCDONALDS2_zps51862d4f.jpg

Far: Aaaaaaaaaaaa!! ; (

Bare en almindelig dag i en bloggers liv ; )

HUSK i stadig kan støtte en god sag – SWIPP. Send din donation til nummeret 8000 (Ronald McDonald Børnefonden)

Af hjertet TAK ; )

XX
R

2 kommentarer

 • Det er imponerende så meget man kan lugte, når man går derfra ik’? 😉
  Men godt gået, det er vigtigt vi får støttet op om en god sag som denne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   eg var der faktisk i 2 timer, jeg lugtede mindre – end hvis jeg bare gik ind og købte mad. Meget strange?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NARCISSISME. SELFIES OG LIDT BLANDET..