I´M A CLEAN ADDICT..

BEAUTY PICK // ELIZABETH ARDEN..

IMG_7268

Noget som jeg altid bruger er lipgloss. Det er ligegyldigt hva´ tid på døgnet det er – jeg har det altid på. Jeg kan faktisk gå sådan lidt i panik, hvis jeg ikke kan finde en. (dårlig vane, I know)… Selv i “bar røv og galocher” – vil man se mig med “klistrede, Candyfloss lips”. Jeg har som regel aldrig, noget farve i glossen, den er bare nude. Jeg elsker jo at gå med røde læber, så min gloss skal den bare være “pure natural“.
Min kærlighed er faldet på Elizabeth Ardens – Luminous lip gloss. Jeg har både Col.05 Latte og Col.09 Rose Créme. De har en god konsistens og klistre ikke læberne, men giver fugt..

Kan købes i ILLUM, Magasin og Matas til 199,-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I´M A CLEAN ADDICT..