FRÆK FREDAG & JALOUSI ..

POSE AND STRIKE // 90érne..

20140314-120810.jpg

Var der lige nogen der havde troet, at 24 år efter det her billede blev taget, at jeg ville have min egen blog? I think not. (but i knew) Internettet var dårligt opfundet og den eneste måde man fik nyheder på, var ved at se 19 nyhederne eller købe Avisen. I dag strømmer vi med online info og daglig opdateringer på de sociale medier. Man kan hade det – men det bringer også meget godt med sig.

Jeg har altid vidst siden jeg var lille at jeg ville noget med mit liv. Jeg har nok bare ikke kunne sætte en finger på hvad det var. Jeg var ikke interesseret i og blive journalist, men jeg ville stadig gerne skrive på mit eget low key niveau – og dele fra mit liv. Til mit held at blog fænomenet blev så stort, og jeg i dag er så priviligeret at i gider at følge med i mit liv ; )

Så fra pigen fra 5800, Nyborg, Fyn på 7 år, der står og poser op af væggen i sine forældres køkken, med den grønne skjorte, og kraven op. Med spænder der matcher strømperne og strømper der matcher hårelastikken, der matcher undertøjet, der er hun nu ret tilfreds med hvor hun er idag.. Livet har givet nogle knubs, men på den gode måde. Men jeg kigger tilbage på mine 31 år – og tænker at der er intet at jeg ville ændre. For det har gjort mig til den jeg er idag. Jeg har taget mange forkerte valg, men jeg er også blevet ældre og har lært af dem. Ingen af de tudser jeg har kysset, har jeg fortrudt. For de har gjort at jeg kunne se at Mr. M, var min prins og ham jeg skulle dele livet med. Kærlighed er ikke nemt, og det er det heller ikke for os. Det er en evig påmindelse om at et godt forhold, kommer man ikke sovende til. Det skal plejes. Vi lære noget nyt hver dag, om hinanden. Så kan det godt være når natlampen bliver slukket, at han syntes at jeg er en hidsig heks, der burde tage sin kost og flyve tilbage til hvor hun kom fra – og jeg syntes at han er en stor klaphat. Men vi har sgu noget specielt og det ville jeg ikke bytte for noget… ???

Havde en ven fra Odense, Klaus Ewald – han sagde engang til mig. Du er skabt til noget stort, Riksen. Om det bare var en cheesy line, eller et sødt kompliment, fra en ven. I dont know. Men jeg har taget det med mig, og hele tiden haft ham i tankerne. Jeg har tænkt mig og keep going, hele tiden udvikle mig og udleve livets drømme. Men med respekten i hold og kærligheden til andre i hjertet. Måske når man langt, ved at have albuerne ud til siderne, men det er damn lonely, når man falder ned af stigen igen. Så behandle andre, som du selv vil behandles – det er min livs filosofi. Det tager sikkert flere år, at opnå et mål. Men jeg kan kigge mig selv i spejlet, når jeg går i seng. Det er det vigtigste.

Nu vil jeg tage ud og vaske/støvsuge, vores gamle Golf. Det begynder at blive pineligt. ; )

Kys
Rikke

 

 

4 kommentarer

  • Sikke du filosoferer, Rikke! Men hvor er det rigtig det du skriver 🙂 Og så er jeg ret vild med at du lige slutter af med at du vil støvsuge jeres gamle golf 😉 Så er al filosofi lige smidt til side, og du er helt nede på jorden. Det er sgu hyggeligt at følge med herinde! God weekend 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

    Hvor er det bare et sødt billede og man er ikke i tvivl om, at det er dig, de der smilehuller er da ikke til at tage fejl af, eller stå for. Dit blik viser , at du bestemmer selv, og at du ikke vil være hvem som helst.
    Fine tanker og et sjovt billede. 🙂
    Hilsen Lone

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liv

    Hvor ser du bare sød ud – både dengang og nu. Og tak fordi du deler – det betyder noget at have seje kvinder som dig at spejle sig i i hverdagen. Også under overfladen…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Tusinde tak Liv. ; )

      Jeg, jeg ligner næsten mig selv. Bare 24 år senere.. haha.

      Dejlig du læser med.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRÆK FREDAG & JALOUSI ..