THE LITTLE ORANGE BOX..

MAN KAN IKKE FÅ I POSE OG SÆK..

IMG_8357 2

Okay, så dette indlæg skulle være med en masse lækre billeder fra Bali, og en lang historie om, hvor fed Bali var. Men der er lige nogle ting, der fylder i mit liv disse dage, som jeg skal tage mig af ; (

I går, da vi landede og skulle vi igennem custom, som man jo altid skal, skete der noget ret ubehageligt. Glad stod jeg der, med min stråhat under armen, og kommer hen til en hvad jeg tror, sød tolder. Realiteten skulle vise sig at være en anden … !! Han spørger hvad jeg laver i singapore, og hvorfor jeg bliver ved med, at rejse ind og ud af landet.
Jeg svarer ham, at jeg bor her med min KÆRESTE og vores datter, og jeg ikke med vilje rejser ind og ud af landet, men det bare var der, hvor “livet” tog mig hen.

Hysterisk kigger han på mig, og spørger om han må se mit FIN number… (samme som dansk CPR) men det har jeg ikke, da jeg stadig ikke har opholdstilladelse, grundet M og jeg ikke er gift. (skumle skumle)!

Han bliver ild rød i hovedet, og smiler hånligt af mig, og spørger, om jeg ikke er klar over, at jeg bryder loven i Singapore, og han kan nægte mig adgang til landet – og jeg skulle være taknemlig over, at jeg har ikke blev anholdt af politiet, lige på stedet. Han siger at jeg har færdes i Singapore, uden at have lov til det, og det kan blive straffet op til flere år i fængsel – I Singapore, der mener de business, når de siger sådan noget – så vil de skider på, om man er “turist” der eller ej.

I 7 minutter lader han mig tro, at jeg ikke må komme ind, og på det tidspunkt, der er jeg ved at bryde fuldstændigt sammen. Jeg hører kun ordene, forbrydelse, fængsel, nægtet adgang – og resten er lidt sløret for mig. Mit hjerte suser i mine ører, og jeg kan slet ikke stå på mine ben til sidst.

Jeg siger jeg har en datter der går i skole her, og jeg ikke bare kan rejse fra hende, da hun ikke kan leve uden sin mor – og om han ikke kan gøre en undtagelse. ; (
Han siger at denne gang, vil han lade mig komme igennem, så jeg kan komme hjem til min datter – men han ville lave et notat i min sag, og næste gang, ville jeg blive afvist, og udvist for “eternity” som han sagde så pænt. (hulk)…

Kat og Mie, stod og ventede på mig, og forstod slet ikke hvad hulan der skete. De troede at jeg stod og lavede gas med tolderen, som jeg plejer, men alvoren gik op for dem, da jeg kom mod dem, med øjnene fulde af tårer, og jeg bare brød fuldstændigt sammen.

Det er det mest ydmygende, og sindsoprivende oplevelse, jeg nogensinde har prøvet i hele mit liv. Og jeg kan virkelig godt forstå, hvordan nogle folk kan føle sig, når de kommer til Danmark, og får den behandling. Det var forfærdeligt – hele dagen var bare blank. Jeg var  tom indeni.
Kunne slet ikke glæde mig over at være hjemme, for jeg ved nu, at når jeg rejser mod DK den 11 Dec – så får jeg ikke lov til at komme ind i landet igen, som planlangt. Vi skulle flyve retur den 6 Jan 2016 alle 3 samlet. Men da det er jul & nytår, så skal jeg nok ikke regne med, at mine papirer bliver godkendt, før i det nye år engang. Plus vi så også rammer kinesisknytår, så det skal nok blive godt ; (

Så lige pt. er jeg i landet ulovligt (som man kan kalde det) – og jeg har ikke længere ret til, at bare rejse rundt, som jeg ønsker. Dette betyder også, at når mine svigerforældre kommer i Jan, så er jeg her måske slet ikke. Min plan er, at jeg flyver til Bali fra Kbh, så bliver jeg der, til det hele går i orden. Min venindes bror bor der, så han ville kunne holde øje med mig – og så må jeg vente på M og hans familie, at de kommer, så vi kan holde ferie sammen.

Fååååk. Føler mig så presset her. Så nu skal jeg til Ambassaden, og et agency i morgen, der kan få styr på mine papirer, og som kan indsende et “commom-law” bevis, at vi ikke lever i synd, og det er okay, at bo i DK sammen i 9 år uden at leve i “synd”.

Shit det er langhåret ; (

 

8 kommentarer

 • Puha en oplevelse! Jeg håber alt løser sig hurtigst muligt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Rikke, for pokker din stakkel. Sikke dog en rutchetur du er på lige nu, rent følelsesmæssigt. Håber alt ordner sig <3 kys!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Puha, det lyder virkelig ikke rart! Men hvorfor pokker bliver I ikke bare gift?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv, sikke noget.

  Har I “overvejet” bare at blive gift, som en løsning på problemet?
  I har jo en datter sammen, så jeg antager, at I har planer om at blive sammen i mange år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TH

  Måske det var værd at overveje et julebryllup i DK…? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv, hvor lyder det bare ikke specielt fedt! Nogle lande er bare så sindssygt strikse, og man forstår det bare ikke, for man er så uskyldig som nogle kan være. Men desværre går alle de hårde regler, ud over os alle sammen.
  Håber på det hele løser sig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Holy f….

  Kunne I ikke lige smutte på rådhuset i DK og få ordnet det formelle ?
  Ved slet ikke om man kunne få sin vielsesattest på engelsk også, og så have den med når du rejser tilbage til Singapore?
  Sender dig massere af kærlige tanker og håber at det hele løser sig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Kære Rikke,
  Åhhh hvor var det forfærdeligt for dig. Jeg ville nok lokke M op på rådhuset når I kommer hjem til jul…. ❤️
  Håber det bedste for jer. ❤️
  Kh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE LITTLE ORANGE BOX..