ANIMAL DECÒR..

THE LITTLE ORANGE BOX..

SAM_8880

Knus elsker det her billede at Kat har taget af mig. Ikke at jeg nogensinde, får råd til at købe noget i Hermés, men man har da lov at håbe på en lille orange julegave. Sandsynligheden er nok lige så stor, som at Jeg bliver Danmarks næste statsminister. Teknisk umuligt. 1. Fordi jeg slet ikke bor i DK 2. Fordi jeg er alt for upolitisk korrekt, til at skulle drive et land. Jeg ville beordre alle, der ikke opførte sig pænt, til smæk i måsen med en lunken porre og pryl. ; )

Dagen i dag, har stået på at vise pigerne rundt. Vi har set alt fra et område der hedder Dempsey Hill, hvor vi spiste morgenmad på mit fave´sted, Jones the Grocer. Tog et smut på Orchard Road. Must see sted i Singapore, når man er her. Shoppinggade så langt øjet rækker, med alle tænkelige mærker. Til sidst et besøg i Tiong Bahru – det nye “hipster” sted, hvor de har det lækreste marked, med blomster, grøntsager, nips, knald (bare uden rigtig knald) og lir i lange baner.

Varmen har toppet 38 grader, og vi måtte til sidst overgive os – tage hjem, og søge skyggen. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet, så vi fik klargjort vores grøntsager til aftensmaden “Vegan Style” – og tyllet et glas hvidvin på fynbo/jyde manér. Så vi er happy go lucky Her til aften i “Singa Dinga”.

Turen går til Bali i morgen kl 15.20 vores tid, og vi rejser afsted med en tom kuffert, så vi kan tømme hele øen, og importerer det med tilbage. Det er i hvert fald min plan – and I´m sticking to it. Tror dog M er lidt bange for, at jeg kommer tilbage med en masse ragelse, bare fordi jeg bliver grebet af stemningen.

Jeg glæder mig til vi skal afsted, men håber dog på bedring, da jeg både har dårlig mave, mens og vågnede til en stor bums på den ene balde og ét monster på ryggen. WTF. Og her troede jeg lige jeg skulle være “glam glam” på Bali – og det er så blevet mere til “whaaaa whaaaa“! Træls med træls på. Men jeg er optimistisk og håber på bedring, i begge ender ; )

Tror pigerne slutter aftenen af med en singapore sling på Raffles Hotel, jeg bliver hjemme og kysser på min datter, som jeg skal forlade i morgen, til fordel for min nye elsker Bali.. Trænger til at være Riksen – og ikke nogens mor, så det passer jo som fod i handske.

Dejlig dag Danmark – og nyd kulden. (blink)

XX
R

#thedanestakingoversingapore #andbali

 

4 kommentarer

 • Karen

  Ha ha, jeg er vild med din lige frem måde at skrive på :D. Rigtig god tur til Bali!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god tur til Bali 🙂
  Måske dem på Borgen skulle have et dask med en lunken porre! Hahaha du er så sjov på den skønneste måde!
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvordan gik det egentlig nogensinde med den der voksenacne, du blev ramt af? Jeg er selv ramt i øjeblikket, så jeg vil rigtig gerne have en opdatering … 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Mit er væk -det kom af mælkeprodukter. Specielt syrlige. Så holder mig fra ost, græskyoghurt, skyr etc. Drikker aldrig latte mere, kun sort kaffe med en slat mælk.

   Så stoppede det. Men hvis jeg indtager nogle af disse ting, så kommer der store bylder. ;(

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANIMAL DECÒR..