KILLER HEELS // SUNDAY CRUSH..

NÅR MAN RAMMER EN MUR..

når man rammer en mur

Kender i det når man føler at man har ramt en mur? Well I did. For et par uger siden, det var lige før at jeg rejste på ferie. Jeg tjekkede min mail, og ind var der kommet en kommentar fra en person som skrev, om jeg fik penge for alle de middel indlæg at jeg lavede om dagen på bloggen…?
Hun syntes at jeg lavede for mange indlæg og halvdelen af dem, var bare noget “jap”!! Så sidder man der, med en følelse af at alt det arbejde man laver, bare er for nothing. I må ikke tro at os der har en blog, bare er lige glade med denne her platform. Det er et lille barn at vi har “født” dog uden smerte.. (nogle gange) .. og når man så bliver kritiseret – så går det faktisk lige i hjertet. Jeg ved godt, at rigtig mange ikke tænker over det. Men vi er sgu også bare mennesker os her bag skærmen. Og vores blogs tager tid, mere end nogen aner. Det tager tid fra vores familie, fra vores veninder, fra vores daglig dag og det er noget vi bruger mange timer på. Vi er pligtopfyldende – og derfor vil vi også gerne levere varen. Det er ligesom når man skriver under på en kontrakt – så holder man det løfte man har lovet. Det er helt på samme måde, med en blog. Nogle gange fravælger jeg noget, fordi jeg ved at jeg ikke har fået lavet et indlæg – klart fordi jeg har lyst til at lave det – men også fordi jeg ikke vil have at folk går forgæves ind på bloggen og der så ikke er opdateret i flere dage. Det er også nederen. Man føler at man har en forpligtigelse.

Men når man så får sådan en besked… Midt i livet kaos. Et familie medlem er mega syg. Man selv har haft trykken for brystet i et par måneder, og lidt har glemt hvordan det er at trække vejret, helt ned i maven. Har svært ved at finde ud af, hvem man selv er og følelsen af bare ikke og passe ind i sin egen krop. Alt det fordi man har stresset lidt for meget rundt – for at nå at gøre alle glade. Så får man sgu ærligt lidt lange patter af sådan noget.
Hvis jeg skal være helt ærlig så overvejede jeg i et par dage, bare at lukke bloggen. Jeg fik lige nok. For det er sgu lidt drænende dag ud og dag ind og bruge tid på indlæg – og halvdelen af tiden får man ingen kommentar på dem – så man føler sig til tider, lidt ensom herinde. Det er ligesom et forhold – eller en blomst. Hvis man ikke vander den, så dør den – og hvis man ikke komplimenterer hinanden, så dør kærligheden. It´s a fact – det står i håndbogen. Vi har alle brug for lidt anerkendelse, her i livet.

Det er som om man bare ikke kan vinde her i cyber space. Hvis man viser for mange af sine ting – så praler man. Viser man for lidt, så er man ikke trendy nok. Skriver man for lidt om sig selv – så er man for lukket. Hvis man poster for meget på bloggen, så har man for meget tid… etc etc etc etc. Can´t win this fight.

Så bare tænk over det, når i helt uden beregning læser med på blogs. Vi ELSKER ELSKER ELSKER når i sender os en kommentar. Komplimenter er gratis – det er kun 1 min det drejer sig om, hvor i lige sender et heads up –  så bliver vi så glade. Vi gør ikke kun det her for os selv.. Vi gør det faktisk for jer. Jeg elsker når jeg får beskeder fra jer af – det behøver ikke være rosende ord hele tiden ( selvom det kan jeg selvfølgelig bedst lide – hvem kan ik det?)  Men bare et pip, så kan man sgu holde så lang tid igen. ; )

MAKE LOVE – NOT WAR ???

XX
R

 

55 kommentarer

  • Marie

    Tak for en fantastisk blog Rikke. Jeg elsker simpelthen din blog, fordi den er så hudløst ærlig. Så du må endelig ikke stoppe – hvad skulle jeg dog så læse under min morgenmad? 🙂 Glem de sure kommentarer – det er ikke værd at bruge tid på dem!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Haha. Lover at jeg nok skal leverer din morgenlæsning.. ; )

      dejlig du fælger med.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stina

    PIP! 🙂 Du gør det så fint og personligt! No bull shit.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi S

    Åh altså nogen mennesker glemmer bare det der med at hvis man ikke har noget godt at sige skal man bare lade være.

    Vil bare minde dig om at jeg er sikker på at 80% af dem der læser med er som mig, vi følger med fordi det er hyggeligt, nærværende, inspirerende og en dejlig del af blogland at følge med hos dig, men vi har ikke et behov for at kommentere. For mig er det ligesom at læse et magasin, men nu ‘kender’ jeg lidt dem der skriver:-)

    Men du gør det godt og tak for det 😉 God søndag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Det har du nok ret i Heidi. Man læser det lige igennem og så videre til næste side.
      Men du ved ligeså godt som jeg at vi kvinder har brug for at blive bekræftet. Ligesom i et forholdd. Hvis bare at man havde en Google Analytics på ens forhold også, så man kunne følge lidt med i hvor mange rates, ens kærste gav en.. ; )

      Dejligt du læser med ; )

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Øv, hvor findes der mange kedelige mennesker! Du har en fed og inspirerende blog! Jeg tjekker den med største fornøjelse hver dag!
    Selvom det kan være svært, så må man bare prøve at se bort fra sådan en kedelig kommentar. Jeg sender de bedste tanker herfra 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Du har ret Ida. Jeg blev nok bare ramt, da jeg var allermest følsom. Så gør det altid lidt mere ondt ; )

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

    Har du læst dette indlæg fra mig:

    http://guldlog.looklab.dk/cool-tur/lidt-om-blog-stadier-og-kloge-laesere/

    ? 🙂

    Hvis ikke, så gør det. Det er ‘bare’ en fase, smukke, vi har alle været der, det lysner om lidt :* Kys

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ja, jeg har læst dit indlæg da du posted det. Meget tankevækkende ; ) Men du har helt ret. Det går over. ; )

      Kaffe snart, eller hva?

      ; )

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gabs

    HEADS UP herfra <3 ikke stop med bloggen, jeg holder såå meget af at følge med, og ja savner faktisk helt alle dine dejlige og hyggelige indlæg herimens du ikke er helt på toppen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Lover at Riksen er ved at være tilbage. Har desværre bare været så drugged – at jeg ikke har kunne skrive en sætning ; )

      Men jeg er ved at være der, promise.

      ; )

      Dejlig dag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Quist

    Hej Rikke
    Tusind tak for mange skønne indlæg på din blog.
    Jeg læser med glæde, alt det du skriver. Dejligt med din ærlighed og syn på verden.
    Ved godt der ikke kommer mange kommentarer fra min side, men alligevel håber jeg du blir ved:-)
    God søndag.
    Kh. Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Jeg er fast Looklab-læser og især af din blog 🙂 Sætter stor pris på at du som blogger deler ud af små og store ting i livet. På trods af at jeg har læst blogs i mange år har jeg aldrig – før nu – tænkt over hvor meget kommentarer fra læsere betyder for en blogger. Kommentarerne er jeres “løn”. Som tak for mange timers gratis underholdning vil jeg tage dette til mig og deltage mere aktivt fremadrettet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

    Uhhh Rikke,
    Jeg kan sku godt forstå at du fik lange patter af sådan en bitterfisse. Men hvor er du sej T du tager tyren ved hornene og lige skriver om det herinde. Jeg havde sku nok bare ligget mig hen og stortudet. Sikkert derfor jeg ikke har en blog, for jeg turde simpelhen ikke i frygt for grimme kommentarer,som den du har fået. Jeg synes du er så sej jo jeg er en af dem, der læser med hver evig eneste dag, og kigger forbi flere gange om dagen, for liiiige at tjekke, om du har lagt noget nyt ind. Jeg er så tilgengæld ikke den bedste til at kommentere, omend det er blevet lidt bedre her på det sidste.
    Så du må endelig ikke stoppe med at skrive.
    Kærlig hilsen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • pernille

    Jeg er meget glad for din blog, selvom jeg ikke kommenterer så ofte! Glem ikke at vi er mange der “bare” læser – håber du også kan se det på antal besøgende. Men flere af de indlæg du har lavet på det sidste har jeg følt var mere “til orientering” end nogle der som sådan inviterede til kommentarer – men det gør jo heller ikke noget :)?

    I hvert fald. Keep up the good work. Jeg synes du er meget inspirerende at følge.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I dine sidste sætninger skriver du bl.a. at “vi gør ikke kun det her for os selv.. Vi gør det faktisk for jer”. Her har jeg det faktisk modsat. Jeg kræver ikke noget af en blog, jeg forventer ikke noget af en blog, jeg regner ikke med at bloggeren gør det som en tjeneste for mig. Jeg tænker blogs som personligheder – og det er ikke alle mennesker man kan med. Der er nogle blogs jeg ikke kan li’ at følge med i, fordi jeg ikke føler vi passer sammen (apropos din parallel til parlivet), og så er der andre blogs som jeg føler jeg svinger godt med – heriblandt din. Jeg kan godt li’ din direkte måde at skrive på, at du til tider er provokerende, at du er dig selv osv. Og det er derfor jeg følger dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kath

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne Louise

    Jeg er vild med din blog – ISÆR fordi der både er plads til små korte og hurtige indlæg og de mere lange og dydbegående. Du er en af de få bloggere, der virkelig mestrer at balancere med de to type indlæg! Og nå ja, så er det fantastisk, at man kan mærke, hvem du er i hvert eneste indlæg – det er ærligt, personligt og spændende 🙂

    Så, keep up the good work!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

    Vil bare lige sige at jeg læser med. Nogle gange kan de negative kommentarer være meget gode til at få en op i gear igen, hvis man har været lidt ramt af manglede motivation, men det skal selvfølgelig leveres på en konstruktiv måde.

    Jeg er glad for den inspiration jeg får fra din blog. Min dagligdag er bare job, børn og familie. Så er det meget rart at kunne leve gennem nogle andre engang imellem, og derved stadig føle at man tænker på andet end Stå op-spise-køre børn afsted-arbejde-hente børn-lave mad-rydde op-putte børn-rydde op-sove Selv.
    Neglelak eller lækkert tøj kan godt lige være “kirsebærret på isen” i min dagligdag, så tak for det. Også selvom jeg sjældent kommenterer. Synes oftest ikke lige at jeg har noget at tilføje eller spørge om.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du får lige et <3.
    Håber det siger det hele 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birthe

    Sådan een må jeg osse prøve <3
    Vi holder med dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Rikke janteloven lever stadig i bedste stil, vi må ikke tro vi er noget. Hop op og ned på sådan en
    Kommentar. Den er jo ikke engang konstruktiv. Du er pisse sej og hudløs ærlig og vader lige ind i
    Folk med træsko på. Bliv ved med det smukke. Den kære læser kan jo blot bruge sin dyrebarestes tid
    Andetsteds. Keep up the good work og pas på dig. Kys kys H

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denise Amanda

    Jeg siger også tak for en super god og sjov blog. Tilmed er din store ærlighed og åbenhed ikke noget man finder mange andre steder, hvilket for mig gør at dine indlæg bliver anderledes på den positive måde. Når du skriver som du gør, føler jeg at jeg bliver inviteret indenfor og på en måde kender dig selvom jeg egentlig ikke, gør og du på ingen måde aner hvem jeg er. Men det er det der giver mig lyst til at læse det du skriver.
    Glem de negative meldinger – nogle mennesker har ingen samvittighed og prøver vist bare at gøre livet surt for andre.
    Tak for en lækker blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Hej Rikke.

    Øv at sådan en person skal være med til at hive en ned. Jeg bliver så irriteret over at folk skal brokke sig -tie stille hvis man ikke har noget konstruktivt at sige. Jeg elsker at kigge med uanset hvad du skriver om. En dejlig og personlig blog du har. Stort skulderklap. 🙂
    Hvis du på et tidspunkt har tid, så skrev jeg en mail til dig ang. det at komme “ind bagved” i tøjbranchen om du havde nogle gode ideer til det. Ville være rart hvis du havde tid til at svare 🙂

    Ha’ en god forårsdag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Har kun liiiige 10 sek inden jeg skal ud af døren meeeeeen jeg ELSKER din blog og læser den dagligt. BUM og go`dag til dig:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denise Amanda

    Jeg siger også tak for en super god og sjov blog. Tilmed er din store ærlighed og åbenhed ikke noget man finder mange andre steder, hvilket for mig gør at dine indlæg bliver anderledes på den positive måde. Når du skriver som du gør, føler jeg at jeg bliver inviteret indenfor og på en måde kender dig selvom jeg egentlig ikke gør, og du på ingen måde aner hvem jeg er. Men det er det der giver mig lyst til at læse det du skriver.
    Glem de negative meldinger – nogle mennesker har ingen samvittighed, og prøver vist bare at gøre livet surt for andre.
    Tak for en lækker blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Bare lige et hurtigt “hej”… Jeg er en af dem der ofte læser med men sjældent kommenterer, mest fordi jeg læser den under morgenmaden og skynder mig på arbejde bagefter! 🙂 Du skal ikke tage dig af de negative kommentarer, dem vil der altid være, men hvis vi læser med er det fordi det du skriver har interesse og fanger os. Du har en fantastisk ærlig og direkte blog, og det er meget forfriskende… Jeg er også stået stresset og usikker op idag, og det her indlæg har fået mig til at stoppe op og tænke. Skal vi ikke lige trække vejret dybt og huske på hvor seje vi er at vi klarer at gøre alt det vi gør, og så lige tage os lidt af os selv ind imellem? Knus fra Madrid!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eleni

    Du er ik bare dig selv du er dig selv og det ved jeg der er fantastisk jeg syntes du er sæd kærlig ærlig og et varmt omsorgsfuldt menneske som jeg er lykkelig over at kende og være en del af hverdag forsæt forsæt og husk at være mod andre som du ønsker andre skal være mod dig❤️❤️Love you alwAys

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva E

    Du får også et lille ‘PIP’ fra mig 😉
    Jeg er sjældent god til at kommentere, men jeg følger trofast din blog og synes, du er en megasej, inspirerende quinde med fede holdninger og ben i næsen! Tak for hudløst ærlige indlæg – som også nogen gange får mig til at hulke af grin pga. din selvironi! Så pleaaaaase – du må ikke ‘forlade’ os 😉
    Kram til dig – og masser af god karma til din familie i kampen mod sygdom

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ninna

    Jeg kommenterer normalt ikke, men jeg følger flittigt med i dine skriblerier. Og jeg nyder det! Jeg synes, der er gået inflation i blogs, men din blog er én ud af en masse, jeg følger, som jeg rent faktisk gider bruge tid på at læse. Derfor: Tak for din evige ærlighed og tanker i dine indlæg kombineret med de små moderelaterede indlæg. Det nyder jeg at læse og følge med i.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Kære Rikke
    Hermed min første kommentar:-)
    Jeg synes det er super dejligt at få lov at følge med i dit liv, tak for det,
    Mvh Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Tusinde tak Camilla.

      Tak fordi du læser med og fordi du tog dig tid til at skrive til mig. Meget værdsat.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Kære Rikke

    Jeg skriver også alt for lidt 🙁 Og jeg elsker dig endda så højt… 🙂

    Sådan noget der, får mig dog alligevel op af stolen…. jeg er ikke et voldeligt menneske, men smålighed og stupide teenagere (håber jeg da) der sidder trygt gemt bag en skærm og lukker lort ud – fordi de kan – kan simpelthen få mit p… i kog… jeg får simpelthen lyst til at smække dem en lussing og sende dem i seng.. og så gammel er jeg altså heller ikke .. 🙂

    Det er desværre så let – når vi sidder bag hver sin skærm i Cyberspace – at svine hinanden til… nogen mennsker vælger desværre også den tilgangsvinkel i det virkelige liv.. de tror, hvis man siger noget nedsættende om andre, får man det lige lidt bedre med sig selv inde i sin osteklokke, der måske slet ikke lugter så godt, som man gerne vil ha’ den til…. jeg vælger at tro, det hele bunder i deres egen usikkerhed!

    Men du er jo en stærk kvinde, det har vi bestemt set, så selvom du helt naturligt påvirkes som menneske af sådan en mail – ved jeg, du trækker ikke stikket. Du skal bare lige ha’ den vendt et par gange, så slår du fra dig istedet.. 🙂 Skal sgu ikke finde dig i at blive trampet på – og så på noget du lægger hjerteblod i søde Rikke… Du har magten – slet mailen – skriv måske lige ‘Rend mig der hvor jeg er højest når jeg plukker jordbær’ tilbage først… hehe…

    At jeg tjekker din blog – flere gange dagligt og lige håber du måske har smidt et par ord igen – er jo netop fordi du har alle aspekter med… også når du har det af h .. til (undskyld jeg ikke fik skrevet go’ bedring noget før!.. 🙂 og også når livet ikke er lyserødt … livet er jo alt muligt andet end lækre sko og et skab fyldt af det sidste nye…. og det er rart at se, at man ikke kæmper alene – du fortjener virkelig stor tak for at lukke os så meget ind <3

    Cyberknus og kærlige tanker
    Tina 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ohhh. Tina. Det var lige før at du fik mig til at hyle.. (faktisk lidt)
      Rigtig mange tak for din søde og lange mail. Og fordi du tog dig tid til at skrive til mig.

      Jeg er rigtig glad for at folk, føler at de “kender mig” og kan mærke når jeg er ked af det – eller også når jeg er helt høj på en sky. Det er også min mission med denne blog. Det er min live dagbog – og den bliver ikke fin poleret. Livet er som livet er. Og jeg vil ikke have at jeg skal vise et liv jeg ikke har. Jeg vil have at folk skal kunne relaterer til mit liv. Ligegyldig hvordan man lever det. Men vi har alle de samme problemer. Høj som tynd.

      Jeg er dig evig taknemlig for at du læser med hverdag og tjekker ind flere gange om dagen – det bliver ikke taget for givet ; )

      Rigtig dejlig dag

      Kys
      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tina

      Så ka’ du lære det, ka’ du – for alle de gange jeg har grædt med dig, når du har fortalt historien om din ulykke og din kamp tilbage til livet 🙂 <3

      Du kommer helt ind under huden, og jeg håber sådan, jeg møder dig engang ude i den virkelige verden (jeg er hende du ikke lige sådan kan vriste af halsen igen for de mange knus jeg skylder dig :-)) og det er synd, der ikke er lyd på tilbage til dig, når vi læser dine indlæg – så du kan høre de mange gode grin du giver med din skønne humor – og de dybe suk du får med, når livet gør ondt!

      Også rigtig dejlig dag og kys til dig søde Rikke!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Hej Rikke,

    Først og fremmest tak for en skøn blog, som jeg nyder at følge via bloglovin! Med hensyn til dine indlæg på bloggen, så tror jeg aldrig, man vil kunne gøre alle læsere 100 % “tilfredse” hver gang. Vi har højst sandsynligt en masse forskellige interesser, hvor nogle af disse forenes i din blog. Jeg læser altid alle dine indlæg, men det er ikke altid, at jeg lige får kommenteret på dem. Oftest får jeg kommenteret på de indlæg, der for mig er lige i øjet 😉 Der er sikkert flere læsere som jeg, der ikke får kommenterer på alle indlæg, men jeg håber så trods alt, at du kan se, hvor mange, der har tjekket ind og læst dine indlæg – for jeg er sikker på, at det ikke kun er et fåtal! 🙂 Hvad jeg vist egentlig bare vil sige er, at du har en skøn blog – so keep up the good work!

    P.S. Det kunne være lækkert med et indlæg eller to om dine favorititems her til foråret 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Stine.

      Det tror jeg bestemt at du har ret i. Også derfor jeg prøver at lave det lidt bredt – i hvad jeg poster. Men så det stadig er mig.
      Jeg forstår sagtens at du ikke får kommenteret på alle de blogs du læser. Det er også lidt besværligt, hvis man læser på sin mobil at få sendt en afsted. Jeg selv læser stort set kun på min mobil. Fuld forståelse. ; )
      Men når man så får så mange beskeder på et indlæg, så bliver man så høj – og nu kan jeg leve længe igen ; )

      Dejlig du læser med.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du gør det så godt Rikke og jeg er så meget med dig;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Mange mange tak. Det betyder så meget. ; )

      Dejlig dag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det trist, at nogen mennesker skal hævde sig selv ved at nedgøre andre.
    Jeg kigger forbi din blog dagligt, og jeg synes bestemt ikke det er noget “jap”. Jeg synes det er skønt at man kan fornemme hvem du er som person, og det er bestemt også derfor jeg vender tilbage igen og igen:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Tusinde tak, Gritt.

      Dejlig du gider læse med. Det betyder så meget for mig. Jeg er så taknemlig for at der er nogen der gider læse med på mig blog – og følge mit skøre liv ; )

      Rigtig dejlig dag, lad os satse på sol igen idag. 😉

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

    Hej super-Karla-Riksen
    Du er så ærlig, bliv ved med din blog, du har masser af fans og faste læsere. Du gør en stor forskel i blog-land, netop fordi du viser, hvem du er, det vi ser, er det, du er! Sejt!
    Hilsen Lone

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Tusinde tak Lone.

      Hvor er du bare sød. Tak fordi du læser med. ; )

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christel

    Jeg synes det er en meget fin, nærværende og personlig blog, du har, som jeg læser med stor fornøjelse.
    Super nederen at få sådan en kommentar – men vi er alle omgivet af nederen mennesker – hun kan da bare lade være med at gå ind på din blog eller at læse den, hvis hun ikke kan lide den.

    Mange thumbs up herfra til dig og din fine blog! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Tusinde tak Christel 😉
      Der er bare nogen der er har brug for at ytre, når de har noget på hjertet. Det er også cool nok. Men så skal man også huske at sende nogle gode vibes afsted, engang imellem. Så det ikke bare bliver surt med surt på. ; )

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Hvor er det ærgerligt at nogen mennesker kan føle at de skal bruge tid på negative kommentarer. Der er efterhånden mange (!) blogs herinde på looklab, men må sige at din blog er en af dem jeg tager mig tid til at følge regelmæssigt alligevel. Måske er det fordi at du også er fra Fyn, og der er noget solidaritet dér, men mest af alt tror jeg det er fordi du bidrager med noget. Du skriver om stort og småt og har nogle virkelig gode betragtninger omkring livet. Jeg synes virkelig din blog er dejlig, så keep up the good work!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Det der nok rammer en, er at jeg ved hvor mange timer at jeg bruger på det – så at blive anset for at have middel indlæg, det gør at man lige tager sin blog til revurdering. Men nok bare en der har haft en dårlig dag. ; )

      Men tak for din søde besked.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Pip fra mig søde Rikke 🙂 Du er en stor inspiration og jeg har dyb respekt for alt du har gjort og opnået – og stadig gør! Jeg har fulgt dig fra day one og ved at du kæmper og har kæmpet. Dyb respekt! Væk med sure opstød og trælse personer. Du er for sej og det håber jeg du ved 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ohhh. Hvor er du sød. Tak fordi du følger med. Det er jeg dig evig taknemlig for.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Nu kommenterer jeg sjældent, hvilket jeg måske skulle til at lave om på!
    Din blog er helt klart den blog som jeg elsker allermest. Det er så dejligt at du opdatere med indlæg flere gange om dagen.
    Du har den helt perfekte balance af personlige indlæg, stil indlæg og beauty indlæg. Og så gør din humor og ærlighed det hele endnu bedre!
    Jeg håber at du stadig vil elske at opdatere os på alle måder de næste mange år og jeg vil følge med troligt hver eneste dag! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Marie.

      Tusinde tak. Det var lige hvad jeg havde brug for. Så fortsætter jeg i samme stil ; )

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Hej Rikke:-)

    Ville bare sige at jeg elsker at læse din blog.
    Jeg bliver super inspireret herinde.

    God dag til dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ohh hvor er du bare sød Tina. Tusinde tak ; )

      Ha´en rigtig dejlig solskins dag…

      ; )

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KILLER HEELS // SUNDAY CRUSH..