KUNNE HYLE...

THE INSIDER GOING HEALTHY..

foto 1 foto 2 foto 3 foto 4

Jeg kommer desværre til at være rigtig træls her på bloggen det næste stykke tid. Men det er jo nærliggende når det er noget der fylder så meget i mit liv. Jeg har altid trænet, men lige nu har jeg bare brug for et skub. Jeg er et sted hvor jeg ikke helt kan finde vejen – og man kan ikke være noget for andre hvis man ikke er noget for sig selv. Så jeg dedikere de næste mange måneder til træning og til et helt liv med sunde gode vaner. Jeg får hjælp af ham her og han ved altså noget om snakken ? Brianhusen.com

Normalt køber jeg mine glutefri produkter i Malmø i ICA. Men jeg har ikke nået at komme derover, så jeg måtte rive kortet idag da jeg var ude og handle. Vi burde virkelig være bedre til at have et udvalg i de produkter her i DK, men der er bare ikke den samme opbakning. I Sverige er de så über cool med alt fra Gultefri, laktosefri etc. Jeg har så meget optur på hvergang jeg er der. De kan sgu bare der lort.
Jeg skulle også have haft min yndlings rugbrødsblanding men da jeg så at de skulle have 97 kr for blandingen, der lagde jeg den pænt tilbage. Tror jeg giver 23 kr i ICA.. SÅ afsti afsted med mig til Malmø snarest.

Idag der blogger Julie Karla også om at shoppe sundt i malmø. Du kan se hende indlæg lige her eller hendes blog (som er en af mine favoritter ) her.

GO GREEN ; )

XX
R

14 kommentarer

 • Det ser super godt ud. God fornøjelse med projekt Sund :-). Jeg prøver også – lavede en dejlig hokkaido suppe i går, som vi spiste med lidt kylling til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det er seriøst en af mine yndlings. Med
   Ristet Parma skinke og kylling. Pandestegte solsikkekerner og en lille bitte smule cremefraiche … Mums.

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Næh, hvor sjovt med Brian. Glæder mig til at følge dig – har gået i skole med ham for tusind (næsten) år siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   JA.. det var da så morsomt. Han skal få mig tilbage i form .. Yaaaay 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en spade til at genkende prisskilter, så vil lige høre hvor du har fundet kokosolien henne? Jeg er nemlig ved at løb tør herhjemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Mener det var super bedst jeg var i. Normalt handler jeg i Lidl eller Netto men de har ikke glutenfri – så må jeg en tur derhen. Hader bare hvor dyrt det bliver.

   🙂

   Xx
   E

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er aldrig irriterende at være sund! Det skal du på ingen måde undskylde for, men anerkende dig selv som én med nye vaner! Måske inspirerer du en masse læsere til også at vælge lidt sundere næste gang i supermarkedet. Jeg synes det er sejt og hepper på dig 😀

  Anna – http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tusinde tak Anna❤️ Tak for opbakningen.

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey må jeg komme med til Malmø? Jeg er også laktoseallergikker, og sidste gang jeg var derovre var jeg ved at flippe ud over udvalget.. Især isen!! Det er jo så vildt. Det er noget med at det er bestemt at staten, at der skal være så stort et udvalg til allergikere der er til at betale, da der vist i 70´erne var utrolig mange børn der led af diverse madallergier.

  Og jeg er desuden træt af at min mælk koster 15 kr og min kæreste koster 5, min yoghurt koster 20 og hans 15, og at jeg aldrig kan få noget ordentlig is der smager godt, og at hvis man skal have en take away kaffe er det eneste man kan få soya mælk fyldt med forkerte ting, og så koster den desuden mere end med alm mælk.

  Sverige rocks!

  B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Tøj shopper du også på turen til Malmø…

  Med tøj shopping og transport plus slid på bil evt. Så er besparelserne vel ikke så store 😉

  Og det er Altid sjovt at lure andres indkøb i kurven ;-):-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte P

  Wauw, hvor har du fundet så stort et glutenfrit udvalg? 😀

  Hilsen allergikeren, der også handler i Sverige, men nogle gange må ty til den nemme (DYRE) løsning herhjemme..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Charlotte

   Jeg var købt det i Rotrunden / Super Best ved siden af Waterfront 🙂

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kit

  Spiser du skrabeæg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg skulle lave protein pandekager og Super Best havde desværre ikke andet.
   Tænker at det var bedre end Burhøns. #amigoingtohell 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KUNNE HYLE...