STREET VIEW // LEXI STINE..

NEW IN // HONESTLY HEALTHY..

Så kom min nye “HONESTLY HEALTHY, eat with your body in mind” bog om hvordan man skal spise for at holde kroppen i balance..Jeg havde læst at alle de kendte “In the US of A” spiste efter den bog og var så sunde. Så købte den på AMAZON, godt nok er den på Engelsk men det går jo nok. Men jeg fatter ikke jeg bliver ved, jeg er jo sådan en der går død på at lave mad hvor der skal tusinde ting i – det kan jeg gøre hvis jeg laver mad efter fantasien og til tider syntes jeg også at maden ser ret “yiiiks” ud. Jeg bryder mig ikke om når maden er blandet så meget sammen at man ikke kan se hvad man spiser… og hvem har nogensinde sagt at squash der er mørbanket på en pande med et dask af cremefraiche, mætter?…. Men jeg læser den igennem og gi´r den en chance.. Man burde have en “private chef” så var det hele meget nemmere.

HONESTLYHEALTHY Delish´food RAW CHOKOLATE
Super efter man så har læst bogen hvor der står at man ikke må spise æg, noget med brød og mælkeprodukter – at jeg så lige har lavet 2 spejlæg, fladknækbrød med fynsk rygeost på… Det harmonerer da rigtig godt sammen..
FROKOST
Men det smager satme godt – jeg stemmer stadig for æg er et must i kosten…

6 kommentarer

 • Jensen

  Her var det måske også relevant at fortælle om dengang vi lavede en rawcake og valgte at dele hele kagen på en eftermiddag.. Jamen den var jo nåde SÅ sund!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Haha… Får helt ondt i maven over tanken.. Den var jo SÅ tung den kage. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Der holder jeg med dig, æg er et must. Ihvertfald herhjemme :O ) Spiser æg hver dag, et med blomme og så hviden for resten. ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Uhhhh… Sunde kvinde går efter kun 1 blomme.. Det elsker jeg æg for meget til.. Kan ik smide en blomme væk, når den kan ligge i min mavse. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Er nød til at tænke på de små ting i hverdagen, så jeg ikke triller rundt. Er ALT for fed, så små skridt er vejen frem for mig i et vægttab (som tager evigheder)

   lovely dag søde R

   /Heidi

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Men så er det jo dejligt at din mand syntes du er “smukke heidi” 😉

   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STREET VIEW // LEXI STINE..