FROM WHERE I STAND // ANIMAL ON THE LOOSE..

HEALTHY // LIGE NU KUNNE JEG GODT..

BANANSNACK

 Lige nu kunne jeg godt spise hele den her tallerken. Desværre er det nogle ældre billeder. Jeg har bare ikke fået dem vist på bloggen, før nu! Det er nok den nemmeste healthy snack, at man kan lave til sine børn. Eller til sig selv ; )

BANAN

peanutbutter

SNACK MUMS

BANAN SUNDE SNACK

SUNDE SNACK

All you need:

2 Modne Bananer.
Peanutbutter (Smooth).
Smelte Chokolade (Efter behov og trang)
Kokos

Skær bananerne ud i mundrette stykker. Put Peanutbutter på, efter smag. Smelt 70 % mørk chokolade og put på toppen. Drys med kokos. Smid dem i køleskabet og vent på at det størkner. Eller smid dem i fryseren, hvis du ønsker at spise dem ASAP.

Jeg kan simpelthen ikke huske, hvor jeg har set opskriften før. Man kunne tro at det var Madbanditten. Men jeg kan ikke finde den i mine kogebøger. Så det er ikke fordi at jeg ikke vil give credit. Men jeg har huller i hukommelsen og har glemt det ; )

Velbekomme. Men pas på. Man bliver så afhængig af det. 😉

XX
R

 

 

1 kommentar

  • Når du siger det er gamle billeder, betyder det så at du har fundet alle dine billeder igen?! Det håber jeg virkelig! Jeg krydser fingre <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROM WHERE I STAND // ANIMAL ON THE LOOSE..