SÅ BLEV DET FRÆK FREDAG IGEN.. WHEEEEE...

IDAG HAR JEG HAFT PÅ…

Har hygget mig i det her idag. 3 X Toogoodtobebasic. Mit smukke Claire Anastasia armbånd og min knus elskende yndlings favorit taske fra Leowulff. Der er ingen tvivl om at når jeg kriser. Kender i den periode.? Håret fedter. Maven er oppustet. Man er bleg og intet tøj passer. Så ved jeg bare at jeg altid kan stole på mit tøj fra TGTBB. Må nok også indrømme at jeg dagligt har i hvetfald et stykke tøj på derfra. Det passer lige til min stil. Mine former og min pengepung. Textil sælgeren er glad. Meget glad ; )
TODAY1. Lucky Lucy Scarf // 2. Precious Penny Pullover  //3. Pretty Polly Top //  4. Claire Anastasia Bracelet // 5. Leowulff Bag

3 kommentarer

  • Dét armbånd! Jeg er målløs – det er simpelthen for smukt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er egentlig også ret begejstret for TGTBB, og jeg knuselsker mit Amazing Amy tørklæde! Desværre har jeg lidt problemer med at få min hue, Magic Maggie, til at havne på mit hoved. Jeg fik den i julegave, men måtte desværre sende den retur, fordi den var for stor. I går modtog jeg så en mindre, men der var desværre hul i =/ Og de er ikke liiige så hurtige på mail, som man ville ønske, når man sidder som kunde og bare ikke kan vente med at tage tøjet i brug 😉 Haha.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Elsker simpelthen de armbånd, hvis jeg var millionær skulle jeg have et af hver! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ BLEV DET FRÆK FREDAG IGEN.. WHEEEEE...