NÅR MAN SNYDER FJENDEN..

KAOS MEN MASSER AF KÆRLIGHED..

Lovede jer et indlæg om Bella´s værelse, så her kommer det. Jeg må sige at jeg går ikke specielt op i interiør – ærligt det siger mig ikke rigtig noget. Jeg går op i om det er hyggeligt. Det betyder mere for mig end og have noget fra HAY eller andre dyre mærker. Det har været lidt svært at tage billederne fordi hendes værelse er aflangt. Men jeg har prøvet så godt jeg kunne. 😉

Indianer teltIndianer teltet er fra Serendipity og jeg købte det til Bella sidste år – efter jeg har havde set at Guldlog havde købt det til Paven. Det har ikke været den store success den første tid, for det stod bare nede i stuen. Men efter det er kommet op på værelset der har hun brugt det rigtig meget. Så syntes jeg også det er rigtig sødt med den lyskæde min mor har givet Bella.

Flexa sengHer er så et lidt bedre billede af hendes værelse. Verdamte vinkel. Så træls at man ikke har et “fisheye” så man lige kunne tage billeder af hele værelse i ET billede. Sengen har jeg jo delt med min kærlighed omkring – den har bare været den største success. Jeg har sågar sovet i underdelen i nat, fordi Mr. M har snorket så meget. Så hoppede jeg ind til Bella og puttede. Det kan virkelig anbefales.

Bumbum? værelseVi kunne ikke nænne at rive de indbygget skabe og skuffer ned da vi købte huset. Syntes faktisk det er rigtig sødt. Det er ikke så funktionelt da det er noget gammel l…! Men pænt ser det ud. Det passer godt til huset og det giver sådan lidt charme til hele værelset.

Vindues pyntKasserne har Kathrine og jeg selv malet i blod, sved og tårer – sidste sommer, mens hun var højgravid. Bruger dem som bog kasser og så er de tapetseret indeni.Kransen der hænger på væggen er fra Bella´s barnedåb. Den havde hun på da hun blev båret ind i kirken. Den var lavet af brudeslør. Åhhhhhhh.

Strik CupcakeDenne lille fine cupcake har min veninde Maria og jeg købt da vi var på loppemarked i London. Den var bare købt til hendes køkken, men den er endt som pynt, efter hun selv har dekoreret hendes værelse.

Pipis husPipi´s hus har Bella fået af min mor i julegave for nogle år siden. Det har vi haft stor glæde af. Hun har alle figurerne til huset og det har givet mange gode timers leg, med veninderne.

PYNTDenne åndsvage papirskugle købte Kathrine og jeg i BAHNE sidste weekend. Troede bare jeg ville pakke den ud og så ville der være en kugle til at hænge op – ligesom de der drinks pynte paraplyer. Men nej nej. Det var “du folder selv” projekt. Grrrrr. Turde ikke tage billeder af den anden jeg har lavet, for det var den første jeg lavede. Var ved at smide hele lortet ind i pejsen. Grrrrrrrrrrrrrr… Men nu hænger de og de blev lavet færdig, før jeg begik mord.

Petit Legarth HjerterHjerterne har Bella fået af Tante Sarah da hun blev født. De er købt på Ebay, men det viste sig faktisk at de var bestilt hos min gamle kollega Sofie Legarth aka Petit Legarth.

IKEA boxSpejlet med lys i er fra en af vores veninders butik. Det er fra vindues udstillingen, men vi var meget glade for at det måtte blive vores. Det lille billede der hænger på væggen er fra Tante Nanna og Onkel Kim. Det var hendes første lille malerie. Mega cute.

SkrivebordBordet og stolen er bare fra Bilka og det har hun fået af Oldemor på Fyn.  Tapetet er fra DAISY COPENHAGEN og det er papirsholderen også. Vi har selv tapetseret det. Spejlet er fra ILVA.

Bon PointDer var en gang at jeg købte et stykke tøj i BONPOINT pose, der hænger for mindernes skyld 😉 Tylskirt fra H&M. Lampen er fra IKEA.

Pixie bøgerPixibog´s holderen har hun fået af min mor og det er virkelig også en god gave ide. Bamserne er (meget specielle, men meget elsket) og de er en gave fra Bella´s gamle barnepige.

TrunkiTrunki er all time favorite. Det er Bella´s rejsekufftert og SÅ fin. Hun kan sidde og køre på den, og så kan man trække børnene på den når man er i lufthavnen. Den er købt på Amazone. Mener den koster 300kr ca.

IKEA skabSkabet er fra IKEA og æsken er fra DAISY COPENHAGEN. Den mint farvede metal æske er også fra IKEA. Vi støtter Svenskerene. Yaaay. (Og så Trunkiiiiii igen)

PyntDen pelsede bamse er Bella´s farmor´s gamle bamse fra da hun var lille. Den lille lilla æske er barnedåbsgave fra Tante Julie og hendes familie. TIFFANY æsken er en porcelæns krukke til når hun taber sine tænder. (Moren drømmer også om sådan en mintfarvede æske.)

Bella? værekse FLEXA SENGFLEXA sengen igen. Ville bare lige vise den igen, hvis i nu havde glemt at jeg altså selv har samlet den med mine bare næver 😉

DAISY LAMPELampen er fra DAISY COPENHAGEN… Man er ikke i tvivl om at jeg for mange mange år siden har arbejdet for dem vel..? 😉

Senge pyntHunde puderne er købt hos KLUNZ på Frederiksberg. Jeg kan ikke finde mærket men det er top cute. Sengetøjet er fra ASTA inde ved Nikolajkirken i Kbh City. Hun har syet det på bestilling. De mint farvede puder er fra IKEA.

Hunde pudeGrunden til at jeg købte denne pude er fordi Bella´s Onkel Claus og Tante Vibeke har en gravhund der hedder Albert og den ligner på en prik. Vov.

HundepudeDenne pude minder mig om Kathrine fra Rockpaperdresses – hun har sådan en lille vuf. Frida hedder den. Så kunne ikke dy mig, den har bare så meget personlighed.

Hjemmelavede tavleOpslagstavlen har jeg selv lavet. Det er bare en plade og så har jeg betrukket den med Liberty stof. Top nemt. Bare en klipsmaskine og så klipser man bare derud af. Nemt og billigt.

Stræk og bøjTylskirtet er en gave og det er fra Stræk og Bøj.

Nu har i set hvordan at Bumbum´s værelse ser ud. Hun er rigtig glad for det og jeg tror faktisk også hun føler sig rigtig tryg der. Hvilket er noget der er vigtigt når hun har sit værelse på 1 sal. Det er lidt en ulempe. For så gammel er hun heller ikke. Så det havde jo været rart hvis det var i stueetagen. Men så må man få det bedste ud af det man kan.

Hvad betyder meget for jer, når det kommer til jeres børnværelser?

13 kommentarer

 • Hold op, hvor er det et fint børneværelse! Der er simpelthen så mange fine detaljer og historier tilknyttet de forskellige ting. Virkelig et godt indlæg! Jeg er især vild med sangteksten på væggen (og tipien… og rullekufferten… og at man kan sove i underkøjen… Haha) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Så fint og personligt et værelse. Synes at det er rigtig godt Rikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit

  Sikke et hyggeligt værelse!! Går også selv mere op i at det er hyggeligt end designer ting! Det der er vigtigt for mig er, at det er noget min datter kan lide, er funktionelt og ufarligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Mega hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt børneværelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det har så meget sjæl det værelser, fantastisk indretning. Hos os er det jo drengeværelser, og den lille har møbler fra Ikea,Mammmut serien,seng,kldeskab,natbord, og boghylder, Men han skal snart have stor dreng værelse,inden han starter i skole. Vigtigst hos os er at det er hyggeligt og praktisk i forhold til opbevaring af legetøjet :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fint, tøset og hyggeligt – især telthulen og Pippihuset er bare sødt 😀

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Sikke et fantastisk fint, sødt og personligt pigeværelse!! :-))
  Så mange søde og gode detaljer, en prinsesse værdig, og med masser af muligheder for udfoldelser, sjov og ballade! 🙂 🙂 🙂

  Kh
  Molly

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg er faktisk også rigtig glad for det. Det er ikke perfekt i den forstand at hun har dyre ting. Men det er hyggen der tæller 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kasandra

   Hej rigtig fint værelse min datter ønsker sig selv et telt til værelse. Havde du nogle problemer med at købe den over den internet side? Er lidt nervøs for at købe over udlanske hjemmeside

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Der var slet ingen problemer, det kom fuldstændigt som lovet – så det kan roligt, gøre. ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katja

  hej, hvor har du købt sengen henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   Sengen er fra FLEXA – og jeg har selv samlet den ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN SNYDER FJENDEN..