SKINZEE // FUCK YAY..!

NEW LOVE // FTC..

Kom i tanke om at jeg jo manglede en strik til når mørket trænger sig på imorgen på Roskilde. Det er jo self´klart. Så der måtte en ny strik til samlingen og jeg er sucker for mærket FTC CASHMERE. Jeg har brugt det siden 2005 og alle mine striks ser stadig lige lækre og fine ud i kvaliteten. Denne gang gik jeg efter en lidt oversize strik som jeg kan putte mig i – og prøvede også en farve at jeg ikke har haft før. Ved at hende og jeg bliver rigtig gode venner.

FTC CASHMERE

FTC

FLOWERS

FTC pressemeddelelse FTC LOGO

NEW LOVE

Du kan finde FTC Cashmere her, her og her..

2 kommentarer

 • Lise

  Love, love cashmere !! Nydelig farve er det også…
  Jeg skulle egentlig gratulere deg med ny “heading”: Looklab.dk. Det blir superbra, og er sikkert deilig for deg
  å være en del av et fellesskap. De andre bør jo også være glade for å få med deg ;-))
  Riktig god tur til Roskilde. Håper du har med kameraet, det er alltid morsomt å se outfits fra festivaler…!
  Klem fra Lise Ps; Rikke, hvor har du kjøpt dine lekre Air Max 90 ? – online? Jeg finner de ikke noe sted..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Beklager, jeg så plutselig nå at du har svart på spørsmålet ang Air Max tidligere. Flaks for deg at du kan benytte herrestr.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKINZEE // FUCK YAY..!