DE GRÅ TONER..

MODELS OFF DUTY // KAT AKA KATHRINE..

Altså Carolines Mode kalder det altid “Models off duty” så det vil jeg også gøre. Jeg er trådt til side idag og har givet pladsen til en af mine veninder. Denne gang er det Kathrine. Kat og jeg har kendt hinanden i snart 5 år. Vi mødtes på APA som er fødselsforberedelses kursus – som vi begge gik til da vi ventede vores børn. Jeg ankom til kurset og så med det samme at der var ingen ligesom mig. Så det gad jeg ihvertfald ikke at gå til – hvis alle skulle være så urtet. De stod i hjemmestrikkede strømper, ingen bh og rimelig meget filt. Helt sikkert også kønsbehåring ikke tilladte steder. Så det var bare afsti afsted med mig, når jeg havde været der den ene gang. 5 min efter det hele var gået i gang, kom en engel ind af døren i grå jogging bukser, strik cardigan med perler, hårbøjle og nike sneaks på den fede måde. Ingen kønsbehåring, strikkede strømper og iført bh. YES. Der var en gud og fra det moment der vidste jeg at vi skulle være BFF´s 4 EVAAAAR…!

Kat er fra Fyn ligesom mig. Så vi snakker begge samme sprog. Hun er gift fynsk også – bare rolig det var ikke arrangereret ægteskab, det var helt friviligt. Hun mødte sin mand herovre på øen. Han har ligeså lidt hår som min mand – så det må være noget der ligger til os Fynske tøser. Hun har 2 børn en dreng på 4 1/2 & en pige på snart 1 år.

Hun arbejder som PR ansvarlig for Gun-Brittnår hun kommer tilbage fra sin snart afsluttede barsel. Håber hun kan komme med nogle styling tips til det her garn ; )

Så har hun pisse lækre stænger og en sort humor ligesom min – Vi kan kigge på hinanden og så ved vi hvad hinanden tænker. Hun er omsorgsfuld og var den der var i ambulancen sammen med mig, da jeg blev kørt ned og skulle fragtes i ambulance til Riget. Hun var med til sammen med Nansen og planlægge min 30 års surprise fest, hvilket var en dag som jeg bare trængte til. Hun er i helt ind til benene en hjerteveninde.

KAT IN FULL BODY
MARC BY MARC JACOBS
CAT SKO
KATHRINEJakke H&M // T-shirt H&M // Støvler ASOS // Skirt H&M // Clutch Marc by March Jacobs købt hos FASHIONISTAS // Solbriller YVES SAINT LAURENT..

Sig velkommen til Kathrine: Power Woman, Super Mom og en jeg er så heldig at kunne kalde min veninde.

21 kommentarer

 • Caroline Dam

  Min fine søs <3 Så trendy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du får mig altid til at grine Rikke 😀
  Og hurra for en lækker “Model of duty” – Hvor er hun bare velklædt! Jeg ville elske, hvis du lavede et “Kig i hendes garderobe” her på bloggen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Ida.

   Det var faktisk en super god ide. Det vil jeg gøre.. altså hvis hun har lyst 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Fedt indlæg, jeg har pt set en masse virituelle billeder for min nethinde, godt blandet med et grin, tak for det. God stil, og så pæn med pæn på :O) Gode veninder kan man kun berige med kærlighed, og erklæringer derom. Hun må være stolt af også at have dig som veninde :O)
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun virker til ogvære en fantastisk veninde 😉 Btw er det også Odense du kommer fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   5800 Nyborg, baby!! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhh 🙂 Der har jeg også haft mine dage nede 🙂 Fra jeg var 18-21 havde jeg en kæreste der kom fra Nyborg området, Frøup 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  SMOOOTH back to you BFF aka partner in crime

  xoxo Miss kat urte the

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke

  Hej Katrine velkommen til rikkes blog .du er en fantastisk veninde og jeg er glad for at kende dig .hvis jeg ringer til dig og siger vi mangler kaffe kapsler så er du der med det samme .da Rikke (hatte ) blev kørt ned der var du der for Rikke min datter det er jeg meget taknemlig for .det var hårdt især for Rikke min dejlige svigersøn og bum bum men også for mig Tanken om at miste sit kød og blod er ikke til at beskrive .du er fantastisk smukke vi har jo også kendt hinanden lige fra starten knus Mutti fra Fyn vi må holde sammen .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Lækker veninde dejligt at have skønne mennesker omkring sig. Fed stil hun har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah D

  Jeg har en god griner over, at du nævner, at hun kom ind af døren uden kønsbehåring. Hahahaha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha.. ja det kan jeg jo selvfølgelig ikke være sikker på om hun gjorde, vi var jo gravide. Lidt svært at se det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • wendy gutkin

  i ligner hinanden, both beautiful, i never fail to read your blog, one of my favorite 🙂 i hope you keep doing what you’re doing, your an inspiration

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Ih, hvor fint med en hyldest til din veninde. Det lyder bestemt velfortjent og hun ser super skøn ud.
  Og pudsigt som I ligner i hinanden – begge super kønne piger. Tydeligvis med kønsbehåring eller mangel på samme det korrekte stedet;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Sjovt du er ikke den første der siger at vi ligner hinanden ; ) Selv i hendes drengs børnehave har de spurgt om vi var søstre. Tror også det var fordi vi begge snakkede Fynsk – det kan jo slå enhver københavner ud af kurs.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Hvor er det sjovt – jeg synes virkelig også, at I ligner hinanden. Troede først at det var din søster 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   I know. Det må været et Fynbo gen der er gået igennem os begge 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Og god stil har hun også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] DOMA // T-shirt ZOE KARSSEN gave fra NYC fra Kathrine// Cardigan VELOUR // Leather pants by Sofie Legarth // Scarf TOOGOODTOBEBASIC // Sneaks ISABEL […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Men jeg har flere gange bandet mig selv langt væk, når jeg har besøgt min veninde Kathrine.. ( I kender hende – hende her) – Vi har det samme køkken ( vi har kopieret dem) Men men men.. Hun har altså bare lige det […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE GRÅ TONER..