RAIN // FANCY

STICK´S AND SUSHI // GIRLS HAVING A GOOD TIME..


Meget dårligt billed at Marika har fået taget, tror at hun har fedtet min linse på telefonen, men man kan da i omridset se mig 😉
Jakke ZARA // Tee COS // Halskæde EBAY PASSION FOR FASHION // Clutch ABACO PARIS // Sko Isabel Marant..

Vi skulle alle mødes på Stick´s and Sushi på Østerbro og bare have en pige sludder for en sladder. Vi kender alle hinanden fra modebranchen, på den ene eller den anden måde. Vi har endten arbejdet sammen eller bare krydset hinandens vej i livet som kludesælgere. Man kunne vælge at se det som om at man egenlig var hinandens konkurrenter- men hvis vi ikke havde hinanden, så ville vi faktisk være meget ensomme.. Men det er også rart at have nogle at snakke om hverdagen med, det er svært for andre at forstå hvad man går igennem, når man bevæger sig i den branche, men der er både gode tider og virkelig hårde tider. Men den her aften skulle der bare snakkes SS13 og LIFE. 😉

Næste indlæg

RAIN // FANCY