Happy Friday..

MAN VED MAN ER VOKSEN NÅR..

EGEKILDE

Man finder sig selv på Apoteket for at købe ormekur til ens datter, ens kæreste og en selv. Yiiiiks. Hvad sker der for at blive voksen med ansvar. Det her er ihvertfald en af tingene at jeg ikke er parat til. Panodil.. fine. Plaster … fine… Salve mod røde numser..also fine.. piller mod orme. That´s a NO go, på min radar. Ellers tak. Men synd for pigen – og jeg ved ikke hvorfor jeg er så skide hellig at hver gang når jeg afl. hende, og der hænger en seddel hvor der står “Brumbasse stuen 1 tilfælde af børneorm” at jeg straks tænker… Ohhhh, synd for det barn – Men det sker jo ikke for os. BANG.. Nemesis. For fuck jo det gør. Tydeligvis. Crap. Så vi er alle under kuren for orm. Mr. M og jeg har det ikke – men alle i familien skal tage kuren samtidig. Tror også jeg ville dø hvis jeg så en, på mig selv. Sådan bare besvime ned af toilettet. Var bare ved at besvime da jeg så dem hos hende. Og jeg skal lige pointerer at jeg er ikke sart. jeg har i mine unge dage arbejdet for Ryslinge Hjemmepleje – og der ser man altså noget heftigt engang imellem. Men rykkede da mine grænser nu her ved at pludselig mene at opkast og tynd mave røg et par pladser ned på “Klamme listen” og befandt sig nu nede på plads 2 & 3. Hvor orm gik stærkt ind som vinderen af plads nummero uno.!

Ja så kom vi så også rundt om det emne idag – vi kommer vidt omkring her på bloggen. Whaaaaa 😉

Go´Morgen, Go´Formiddag og dejlig Fredag.

XX
R

12 kommentarer

 • Heidi

  Åh kender den følelse af, at det jo ikke kommer til en. Her er vi på sidste pille i vores ormekur, vi blev også ramt for noget tid siden. Men heldigvis virker de super hurtigt, men det så synd for ungerne når de har det. Men det er også en af de ting jeg syntes er klamt inkl lus. Kan ikke have levende ting på mig eller mine børn, som ikke skal være der.

  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det er simpelthen SÅ klammo. Jeg magter helller ikke levende ting. Vi har ikke haft lus endnu 7.9.13 Håber det er fordi at Bella er lyshåret ligesom mig. 😉 Let´s hope.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puh det lyder ikke rart 🙁 Jeg er pædagog og har oplevet det der en del gange, det er stadig lige så ubehageligt som første gang og KLAMO 🙂 Hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Eiiiihhhhh.. Gud ja det er rigtigt det er du. Så sender jeg mine dybeste tanker til dig – respekt for jeg som pædagoger. I skal tage meget sygdom af den klamme slags. ;(

   Dejlig Fredag Karina.

   Ps. Hva sker der for at Frank A er lukket og den er blevet til Jensens Bøfhus istedet.

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det er totalt mærkeligt at Franck A er lukket, den har jo altid ligget der 😉 Men har afprøvet det nye Jensens Bøfhus og det ser meget fint ud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • GOD BEDRING SKØNNE…….ked af vi ikke kunne hygge! HA EN WONDERFUL WEEKEND UDEN ORME! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja så træls.. men ikke fedt for dig i en alder af 25 😉 at få orm. Fniiiis. Kys og hils Frida.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Fnis – min søn kysser alle katte han møder så jeg venter på at det kommer til os. Og det smitter desværre ret let. (Da jeg var nyudklækket student var jeg så “heldig” at få de små bæster med hjem fra en familie camp på en festival).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha..der er sgu da altid noget at det var orm du fik med hjem fra en festival. jeg kan komme i tanke om mange andre ting der kunne komme so følger af sådan et event. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   Rikke!! Det var en familie camp – hence børneormene og ikke alt det andet (festlige) du kom i tanke om.
   God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Ej hvor jeg elsker din tilgang til livet:) selvom det ikke er spor sjovt det du skriver om hergør du det bare på sådan en måde så jeg sidder og klukker for mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nønne

  Nej,nej, nej – netop hjemvendt fra ferie og skal opdateres på livet omkring mig og så handler BÅDE børnehavens intranet OG din blog om børneorm. Yikes!
  Da der var opslag om fnat havde jeg mareridt om det i ugevis. Seriøst. Til orientering er fnat en eller anden klammo orm, som lægger æg under huden på en og så kommer larverne ud gennem huden – ren aliens. Vi slap gudskelov.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Friday..