DE GRÅ TONER..

OUTFIT // THERE IS AN ANIMAL IN US ALL..

Gemte mig under min hat og solbriller – efter 5 dage med snot alle vegne, ligner næsen en sandkage der har fået lige et par timer for længe i ovnen. Så godt spartlet og ikke helt på toppen går jeg påsken i møde med en kæreste der er springfyldt med energi og frisk opladet efter flere nætters søvn på hotel og “ihhh det er jo dejligt det er ferie” #ogminbarerøv #hverdagerdetsammeformig #sendmigpåyogaferiealenetak – Vi skal ikke det helt store, egentligt – Jeg skal mødes med min veninde Eleni fra Fyn til lidt shopping shopping. Søndag skal jeg spise en frokost med min veninde B så ikke noget crazy monkey fest, hvor der kommer snaps ud af svedkanalerne. Også skal jeg fråde en masse marcipanæg, jeg elsker jul og påske – så har jeg en lovlig undskyldning for at tage en 10-17kg på i mandelmasse… ( ej, det er gasssssss – kun et par kilo) jeg har jo bekendt rygrad som en regnorm så selv om min fornuft siger “STOP nu rikke – så siger min søde tand spiiiis mig, spiiiis mig”… Og det er som regel den søde tand der vinder.
Men måske vi skal en tur til Malmø, de holder nemlig ikke lukket, bare lige hvis der er nogen af jer der står og ikke ved hvad i skal få tiden til at gå med.
ZARA HAT

GEMMER MIG

SELECTED FEMME KNIT

SUN IN MY EYES

TOIEN

tTOOGOODTOBEBASIC
Knit SELECTED FEMME // T-shirt GINA TRICOT // Long top MONKI // Leggins CLOSENESS // Scarf TOOGOODTOBEBASIC // Boots ZARA // Bracelets APROSIO & CO // Jewels STINE A..

10 kommentarer

  • Sara

    Den er SÅ fin den strik! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Lyder som en dejlig påske, vi feder den stadig i Netherlands..:O) Har lige sendt manden på motorcykel lagersalg i Nijmigen, så han kan få sine motorcykel støvler. Senere snupper vi en tur til en større by (vi er altså på landet), så mor her kan shoppe lidt mere, har egentlig ikke fået noget endnu grrrr. Så en cardigan igår noget ala den du har på her, hvorpå manden sagde, ja det er godt mormor!! Hmm..
    /H

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Mænd aner ingen ting – min kæreste syntes er CHANEL er for gamle dager.. Møgunge… #anerintetomfashion

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er vild med dine sko!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    God fornøjelse.
    Den der strik har jeg også kigget på flere gange. Men den er ikke i wrbshoppen. Hvor har du købt den? 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Louise du kan finde strikken her – den har været på SELECTEDS hjemmeside men ikke mere, så du kan derfor finde den på dette link http://www.miinto.no/p-122079-selected-femme-biniel-s-knit-cardigan

      Dejlig Påske

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise JC

      Hej Rikke.
      Tusind tak for svar. Der kommer en helt syg porto på fra Norge, 200 kr. Verdammt. Nå, jeg må bare ærgre mig over, at jeg ikke købte den i tide. Og så huske – altid at købe, hvis jeg er i tvivl. Eller noget 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      ja præcis.. man skal smede mens jernet er varmt…. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

    Marcipan er jo sukkerets svar på bacon dvs. Helt igennem fantastisk !
    God påske 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE GRÅ TONER..