NEW IN // HONESTLY HEALTHY..

OUTFIT // FASHION WEEK AW 13..

Jeg har lagt en masse tøj frem til modeugen da jeg skal ud og vise flaget. Men jeg er lidt i vildrede over hvad jeg skal vælge. Jeg kan jo ikke havde sko med hæle på og mine VANS med leopard er ikke dukket op endnu.. tungt, de sidder sikkert fast i tolden et eller andet sted og man IGEN får en opkrævning for den danske toldvæsen, jeg er så træt af dem og deres ånsvage afgifter. De har fingrene nede alle steder.. Jeg tror snart at jeg skriver en klage faktisk. Fik seriøst en gave fra USA og den endte jeg med at måtte betale 215kr for at få – hvordan kan man ende med at skulle betale for sin gave.. Så hvis der er nogen der læser med fra TOLD kontoret – endelig giv mig en redegørelse…for jeg er et stort SPRØGSMÅLSTEGN.. grrrr…
fashion week
Sådan her tror jeg at mit første sæt skal se ud på Torsdag – det er meget mig, jeg kommer til at føle mig godt tilpas og stadig chic, jeg får lidt hæl på og ikke føler mig alt for lille.

OUTFIT // Knit KENZO // Skirt MONKI // Strømper SPANX (YOU KNOW IT) // Sneaks Isabel Marant // Øreringe ASOS Inspiration fra Laura STYLE JUNKIE de var bare så fine. // Bag ABACO PARIS..

8 kommentarer

 • Mia Nielsen

  Hej!
  Jeg synes bare liiiiiiiiige, at du fortjener lidt ros. I dag var første gang, jeg var inde på din blog, og for pokker, hvor er den bare interessant at læse. Du er virkelig inspirerende – også selvom vi er på vidt forskellige stadier i vores liv (Jeg er 18 og ikke i nærheden af at have barn og mand). Jeg læste dit indlæg om ærlighed – det der omhandlede din ulykke, og jeg synes virkelig, at du virker som en fighter. Nu kender jeg dig jo ikke – men ud fra det jeg har læst, virker du bare så livsglad!
  Selvom livet er hårdt – og det har det i hvert fald været for dig, ingen tvivl om det – så synes jeg alligevel, at du viser en tro og viljestyrke på, at livet stadig kan byde på gode ting. 😉
  Og ja, så er du også bare hammersjov!
  Så tak for denne superskønne og ærlige blog, samt tak for din livsglæde – du får klart toppoint her! 🙂

  – Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Mia.

   Hvor er jeg glad for din mail – den sætter jeg stor pris på. Sødt af dig og læse hele det indlæg – ja det har været et sindsygt år.. Og jeg har kæmpet rigtig meget, jeg har skreget, jeg har grædt, jeg har været stædig også har jeg været taknemlig for at jeg bare var her. Det kunne ha’ gået så meget galt, jeg ved jeg nok skal komme tilbage og har accepteret at jeg ikke bliver 100% mig Selv, men kan også godt nøjes med mindre.

   Håber du kommer tilbage 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh meget lækre sager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja, er også ret tilfreds med sammensætningen. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  Sikke en fin kombination, du er virkelig dygtig til at sammensætte så det bliver stylish uden det der “jeg-har-gjort-alt-for-meget-ud-af-det-look” hvilket er mega fedt 🙂

  Jeg glæder mig meget til at følge dig igennem Modeugen

  Knus Mine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tror bare jeg er miljøskadet – alt
   Kan sættes sammen i min verden..
   Det er nok min filosofi at der er intet der
   Ikke passer sammen. 😉 så bliver ens muligheder for sammensætninger også nemmere.

   😉 så bare gi den gas…

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] de har at byde på – men jeg skal nok holde jer updated. OUTFIT // Strik KENZO // Skirt MONKI // Stockings SPANX // Sneaks ISABEL MARANT // Bag ABACO PARIS // Sunglasses […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] der kan sorteres end at man ikke kan finde noget 😉 Outfit // Jakke ZARA // Shirt MANGO // Skirt MONKIE // Tørklæde Cashmere FALIERO SARTI // Stockings SPANX // Boots NOTABENE […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // HONESTLY HEALTHY..