THE GIRLS ON DISPLAY // LOOKLAB POUR ILLUM : )

HAPPY FASHION WEEK AND FUCKING SNOW..

20140128-085131.jpg

Så kom dagen hvor modeugen startede. Hvis jeg skal være ærlig så kunne jeg godt have valgt en anden dag. En dag uden sne. Det er smukt og alt det der winter wonderland. Men det gider jeg altså bare ikke at have op på mine bukser i form af en gang sort sjap. Mine ideer om fodtøj og sarte hvide bukser er røget sig en seriøs tur. Jeg er på bar bund. Aner ikke hvad jeg skal tage på. Overvejer min fleecedragt fra Karmameju. Så er jeg da i det mindste varm.
Mon man skal bestille tid til lægen allerede nu..?? Jeg mener bare, nu hvor man helt sikkert kommer til at få en gang underlivsbetændelse med hjem i sin goodiebag. Her burde man indsætte det emoji ansigt med meget store øjne. Men det rummer denne computer desværre ikke. ; )  Jeg er spændt på at se hvad de Svenske piger gør her i København. De har jo altid stilletter på. (endnu en gang, emoji med store øjne) De er så fashion fashion agtig. Jeg havde jo tænkt mig at hoppe i mine CHANEL sneaks hele ugen. Men tror jeg “opper” mit game lidt. ; )

Nåede lige at lave den sidste shopping runde igår, sammen med Sarah Wulff – så fandt en støvle som var lidt mere vinter moden.  Det må vi jo så se om den viser sig at være. I HOPE. Ellers ryger mine New Zealand Boots sgu bare på. Jeg tager det ikke så seriøst. Det er jo bare mode.

HUSK at følge mig på INSTAGRAM @Rikkemay – så kan i følge lidt med i hvad jeg laver de næste mange dage. ; ) Og fra kl 17.00 idag, der overtager, Lily, Maria, Louise og jeg ILLUM´s Instagram konto – så kan i se hvilken tosserier at vi laver.

Ha´en rigtig dejlig dag – min bliver en lang en af slagsen.

XX
R

4 kommentarer

 • I hear you sister! Komfort og varme over fashion. Har de første par shows jeg skal til i dag, og der er det strik og tykke strømper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Haha. Jeg elsker seriøst din tilgang til modeugen! Love it, love it, love it!
  I min verden er modeugen nemlig liiige en tand for opstyltet og proppet med folk der selv synes de er lidt for fede. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker simpelthen din fine blå taske!
  God modeuge til dig!
  /Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DIn hue!!!!!!!!!!! Du har haft den på før (?!) og der var jeg også lige ved at falde ned af stolen af begejstring!!!

  SÅÅåååå lækker!!!!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE GIRLS ON DISPLAY // LOOKLAB POUR ILLUM : )